Eray en önemli kısmı eğitimi tamamladın, ekipmanları da yavaş yavaş tamamlıyorsun, hadi hayırlısı darısı motora olsun.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Eray en önemli kısmı eğitimi tamamladın, ekipmanları da yavaş yavaş tamamlıyorsun, hadi hayırlısı darısı motora olsun.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Sağolasın Mehmet.Eğitim gerçekten de iyi oldu.İnşallah ehliyet sınavını da sorunsuz geçebilirim ? Sonra işin keyif kısmı başlayacak.
Sağolasın Ömer.Hepsi ufak ayrıntılar.Asıl mühim olanı temiz,düşük km. yapmış sorunsuz bir motor bulabilmek.Açıkçası bu konuda içimde bir sıkıntı var.İlanlarda 350cc Spyder bulmak,yani belirttiğim şartlarda bulmak zor olacak gibi ? Biraz temiz olunca millet 16-17 bin fiyat çekmiş.Tamam motorlarımız çok güzel ancak o rakamları etmezler.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Aliexpress ten çakmak ve usb şarj kiti,intercom ve bacak çantası sipariş etmiştim.Bugün ilk kargo elime ulaştı.Şarj kiti gayet iyi malzemeden yapılmış ve sağlam duruyor.Bir kaç güne diğerleri de gelir.Motor hariç artık hiç bir eksiğim kalmadı.İnşallah bunca beklemeye,uğraşıp didinmeye,emek vermeye değecek,içime sinen,gönlüme göre bir motor da denk gelir.
20190426_144335.jpg
20190426_144400.jpg
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)OF COURSE, AIR FORCE

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Evet arkadaşlar.Hayırlı uğurlu olsun.Bugün çok şükür sertifikamı aldım.Pazartesi 14:50 için Nüfus Müdürlüğünden randevu da oluşturdum.Yeni ehliyet için işlemleri başlatmış olacağım.Çok mutluyum şu anda.Başka eksik malzeme,ekipman kaldı mı diye düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.Haa pardon bir tek motor kaldıydıGel Haziran gel... Bu arada sertifikada Annemin adının son harfi yazılmamış.Bir sıkıntı olur mu acaba ?
20190426_181311.jpg

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Aynen Başkanım.Ne kadar emek ve çaba harcadığımı en iyi sen biliyorsun.Baştan sona kadar tüm süre boyunca çok uğraştım ve sonunda her şey sizlerin de büyük desteğiyle teker teker sonuçlanmaya başladı.Şimdi tek ve asıl eksik motor kaldı.Onu da Haziran da halledeceğim.Tahminimce biraz uğraştıracak ama sonunda onda da mutlu sona ulaşacağım inşallah.
Sertifika üzerine belli olmayacak şekilde o harfi eklesem mi diye düşünüyorumSon anda bir sıkıntı çıkacak diye ödüm kopuyor
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)