İyi geceler arkadaşlar. Bir kaç site, yazıda ve geçen yıl gittiğim ustamın dediğine göre motor parçalarımızın bazı bölümleri (bildiğimiz veya bilmediğimiz parçaları) modial mct 250 gibi motor parçalarıyla uyumlu imiş. Bunlardan benim gördüklerimin linklerini paylaşmaya çalışıcam. Ve varsa uyumlu parça daha kaliteli ürün önerisi olan bu başlık altında paylaşalım. Kaliteli veya aynı kalitede ama fiyat olarak daha makul ürünleri kullanmayı herkes ister diye düşünüyorum.
1.Debriyaj balatası (*Soru:350cc 250cc balatada fark edermi ?*): https://urun.n11.com/yedek-parca/mct...E&gclsrc=aw.ds
2.Gidondaki kumandalar uyumlu diye okumuştum net bilgisi deneyimi olan arkadaşlar paylaşabilir.
3.Debriyaj tasını değiştirdiğimde Ustam bir dişliyi mct 250 ile aynı olduğunu ve ordan uydurduğunu söylemişti.

Daytona 350E6c
Kütahya
A Rh (+)

an)aslında eski sayılabilecek bir tasarıma sahip. Honda, yanlış hatırlamıyorsam CMX 250 (Rebel diye de biliniyor) motor bloğunun bir kopyası. Lifeng Group tarafından önceleri 2005-2006'larda 250 cc lik bloklarda kullanarak bizde Regal Raptor dd 250 E9 adıyla bilinen motosikletlerle satışa sunuldu. Daha sonraları bu blok üzerinde yapılan geliştirmelerle 2011 sonrası modellerde (Regal Raptor 250 E-9B, 150 E-2F, 250 E-10 vb) balansör iyileştirmesi yapılarak titreşim önemli oranda azaltıldı. Daytona da bu balansörlü modellerden (250 E-6C). Üretimin önemli bir oranını kendi fabrikasında gerçekleştiriyor. Daytona ve Spider tasarımları ünlü motosiklet tasarımcısı Johnny Pag imzasını taşıyor.