| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)OF COURSE, AIR FORCE

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Rx3i EVO (Melek)
Antalya
A Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun Eray, her şeyi ile hakkını veriyorsun maşallah, şu motor işini de hal ettik mi birlikte sürüşler başlasın.
hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)hayrılı olsun eray abi

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)Hayırlı olsun Eray hocam rabbim gönlüne göre bir motosiklette nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Sağolasın Cemil.İnşallah en kısa sürede beraberce keyifli sürüşler yapacağız.Kafamda epeyce güzel rotalar var.Şimdiden benzin paralarını biriktirmeye başlayalım
Zafer sağolasın.Epey bir uğraştık ama sonunda bitti çok şükür.
Sağolasın Erkan Hocam.İnşallah dediğin gibi bir tane denk gelir.Mühim olan olabildiğince yüksek model ve az km. benim için.Bir veya iki sene sonra satıp yine 650-1000 cc arası bir motor alacağım.Ama bu sefer 2012-2015 model ve maksimum 10 bin km de.O yüzden şimdiki alacağım motor elden çıkartması kolay olan bir tane olmalı.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Bugün Nüfus Müdürlüğüne gidip evraklarımı teslim ettim.Ehliyetimi delip bana geri verdiler.Bir hafta sonra yeni ehliyetim geliyor.Artık sona doğru yaklaştık çok şükür.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)Hadi hayırlısı olsun inşallah Eray hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)