| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)OF COURSE, AIR FORCE

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Sağolasın Ali Abi.Ben bugün epeyce bir kurcaladım.Denemediğim bir yeri kalmadı.Hakikaten çok iyi bir ürün çıktı.Kıyaslamayı 1700-2000 liralık aletler ile yapmıyorum.218 + 47 liraya aldığım ürünü fiyat - performans olarak incelediğimde kesinlikle çok üst sınıf bir alet.Ama ille de pahalı olanlar ile karşılaştırırsak da kesinlikle altta kalır tarafı yok.Belki 2 eksik sayabiliriz.
1 - Anten katlanır değil
2 - Müzik dinlerken tiz sesi fazla ve bir süre sonra rahatsız edebilir ?
Yine de kesinlikle bozulması durumunda aynısını alırdım.Ses tiz geliyormuş ne fark eder ? Bunun 8 tanesinin fiyatı diğer bir adet pahalı olan kadar.Abi hiç başka bir şey bakmayın.Direk alıp geçin.Fodsports M1 modeli ise farklı.Dikkat etmekte fayda var.Konferans görüşmesi yapılabildiği yazıyor ama bu tarz ürünlerde bunu iyi araştırmak lazım.Şayet gerçekten de konferans görüşmesi yapılıyorsa süper olur.Fodsports V6 da 6 kişi,M1 de 8 kişi bağlanabiliyor.Ama konferans görüşmesi 4 yada maksimum 5 kişi ile oluyor diye yazıyordu M1 in açıklamasında.
CELİL (02.May.2019), Mehmet A. (03.May.2019), mxsrn (03.May.2019), newmoon06tr (03.May.2019), Ömer (02.May.2019) Bunu beğendi.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Eray ehliyet ve İntercomun hayırlı olsun kardeşim
Keyifle kullanman dileğiyle
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Hayırlı olsun güle güle kullan.

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)Eray hocam ehliyet ve intercom hayırlı olsun güle güle kullan inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)
Regal Raptor Daytona 250
Konya
A Rh (-)Eray abi ehliyetin ve intercom’un hayırlı olsun. Bacak çantası da güzel görünüyor![]()

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)