Selamlar, üyeliğim eskidir ama aranızda yeniyim
350 spyder kullanıyorum 12 gün oldu alalı.
ön arka dişli sipariş vermek istiyorum.
ayrıca şanzıman kaçırıyor.
destek olursanız sorunlarıma çözüm bulmak istiyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)Merhaba.
Şanzıman kaçırması dişlilerinin aşınmasından yada debriyaj telinin gergin olup hilalleri kaldırıyor olmasından olabilir. önce bir debriyaj ayarı yapmalısın. eğer sorun geçmiyorsa şanzıman dişlilerine odaklanmak lazım. Ön dişlinin bulunduğu tarafı açıp dişliyi sökerek gelen şanzıman milinin sallanıp sallanmadığını da kontrol etmelisin. eğer sallanma var ise masura bilyaların hatta blok yatağında sorunlar meydana gelmiştir. bu durumda motora hiç binilmeden hemen açılıp parçalar kontrol edilip nelerin değişmesi gerektiğine bakmak lazım. eğer şanzıman milin sağlamsa sadece aşınmış dişlileri değiştirmen yetecektir. Bence açtığında masura bilyan sağlamsa bile değiştirmende fayda var.
Ön arka dişli sayısına göre parçacılardan temin edebileceğini düşünüyorum.
Zor bir aşamadasın umarım sadece debriyaj sorunu olup şanzıman ile uğraşmazsın.
geçmiş olsun...

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)Eğer sorunun Debriyaj balatasından kaynaklandığını öğrenir isen, HONDA CG 125(TİTAN)'in debriyaj balatası 250 spyder'a uyuyor. MCT'nin debriyaj balatasına göre daha pahalı ama tercih meselesi. Daha önce MCT 'nin balatasını kullanmadığım için ikisi arasında kıyaslama yapamayacağım.
CELİL (11.June.2019), cicada (12.June.2019), erkopaşa (12.June.2019), mxsrn (12.June.2019), newmoon06tr (12.June.2019) Bunu beğendi.
Konu TuruncuBuji tarafından (12.June.2019 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)