Aynen Başkanım.Çok yoruldum ama her bir anından zevk aldım.Jant telleri konusu zaten malumun.Bugün yolladığım resimlerden durumu gördün.Mecburen hepsi değişecek.Gelen malzemenin kalitesine göre değişiklik yapabilirim.Yerli üretim desiler.O yüzden takımı 70 lira.Bu paraya gelen tel bisiklet teli gibidir diye tahmin ediyorum.Bunu yapan,en azından daha kaliteli malzeme ile üreten birini biliyor musun ?
Sağolasın Zafer.Aynen öyle.Yürüyen aksam çok önemli.Lastik ve balata siparişlerini pazartesi veriyoruz.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)

Bugün kendime kızıp bindim ve trafiğe daldım.Dönerken korkudan altıma kaçıracaktım nerdeyse.Sonra alıştım.Biraz dönüşlerde sıkıntım var.Ehliyet sürecinden sonra yaklaşık üç ay motora binmedim.E tecrübesiz olunca da bu süre çok ciddi önem kazanıyor.Yarın kaskı alıp gşdeceğim.Ciddi bir süre binip alışma devresini çabuk atlatmaya çalışacağım.Ama çoookk zevkli bir şe yaaa 

2. vites te giderken debriyajı çekip gaza ufak ufak yüklenince çıkan o ses karşısında millet büyülendi resmen.Birbirlerine motoru gösterip bana
Yarın motorun lastik ve balata siparişleri verilecek.Jant telleri sökülüp numune olarak yollanacak.Bir hafta - on gün kadar motor yatacak.Şu anda canımı sıkan tek konu bu.Onun haricinde mutluluktan uçuyorum
😁😁😁😁😁