| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)Konu TuruncuBuji tarafından (18.July.2019 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Erkan Hocam çok yoruldum bu insanların nazından.Üç kuruş para veren turist kendini Türkiyenin kralı sanıp her şeye hakkı olduğunu düşünüyor.Bir yere kadar adabımı bozmuyorum ama sınırı aşan olursa da pişman ediyorum.Geçen biri "Türkler barbar" dedi.Dayanamadım"2019 yılında halen tuvaletlerinde taharet musluğu olmayıp totosunda ve kilodunda pislik ile gezen siz mi bize barbar diyorsunuz" deyip adamı milletin içinde rezil ettim.Ama yoruldum Erkan hocam.Vallahi turizm harici bir şey bulsam parasına falan bakmayıp istifa edip gideceğim.
[QUOTE=TuruncuBuji;333962]Aynen doğru dedin.Her tür ikna edip gelirim.Ama bu ara motor ve bakımı için çok pis açıldım.Bu ay kuruş harcarken dikkat etmem lazım.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
CELİL (18.July.2019), endroad (20.July.2019), erkopaşa (18.July.2019), NanoGuardian (18.July.2019), TuruncuBuji (18.July.2019), Zafer (19.July.2019) Bunu beğendi.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)Hadi hayırlı olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Sağolasın Erkan Hocam.İç lastik,yan çantalar,rüzgar siperliği,ayak palet basamağı kaldı acil olarak.Motor dört dörtlük olacak inşallah.Inmeyeceğim üstünden.Hatta gece bike üstünde yatacağımBütün işlerin bitmesini dört gözle,sabırsızlıkla bekliyorum.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)Sürücü sisybar buldun mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)