Herkese selamlar,
Spyder 350 model bir motosikletim var. Motosikletim hareket halindeyken vites değiştirirken herhangi bir sorun yaşamıyordum boşa atma vs gibi. Fakat motosikletle durduğumda boşa atmak isterken bazen geçiremiyorum. Ya 1'den 2 ye atıyor ya da 1'de takılı kalıyor motoru ileri geri hafifçe oynatıp geçirmeye çalışıyorum bu durumda, ona rağmen 1'den boşa geçmediği de oluyor. Bunu yaşadığımda motosikleti istop ettirip denediğimde ise rahatlıkla geçiyor. Bu durum beni zorlayan ya da büyük bir problem yaşatan bir durum değil. Ama bu neyden kaynaklanıyor olabilir. Uzun vadede büyük bir soruna dönüşür mü? Bunun dışında şanzıman problemine dair de çok şey okudum bu problemin devamında ileride böyle bir şey yaşarsam diye şanzıman fiyatlarına da netten baktım. Ama anlayamadığım fiyatlar oraya çıkıyor. 450 tlye de var 1000 tlye de aratırken ne diye aratman gerekiyor ? Ve şanzıman alırsam eğer alırken neye dikkat etmem gerekiyor?
Bu konuya paralel olarak bir diğer sorum ise önümüzdeki ay uzun yola çıkmayı düşünüyorum. Yola çıkmadan önce yağ değişimi dışında(çünkü o yeni yapıldı sayılır) şunlara özellikle dikkat et ve şunlara şunlara baktır dediğiniz noktalar nelerdir?
Herkese şimdiden çok teşekkürler.

Regal Raptor Spyder 350
İSTANBUL
B Rh (-)