| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Az kaldı yollara çıkmaya Ali hocam
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Harley Davidson
Seventy Two XL 1200V
Antalya/Alanya
0 Rh (-)Parçaların garanti kapsamında yenı gelmesi çok güzel bir haber,…vay be müşteri odaklı çalışıyormuş işletme, parçaları Demirtaş’tan mı almiştınız Hocam .?
“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”
DD250 E-10 Spyder
Ankara
0 Rh (-)Vallahi gozumle gormesem inanmazdim, istisnasiz her seyi sifir yollamislar degistirme kapsaminda.
Demirtastan degil ana distributorden siparis vermis usta. Fiyatlari da cok daha uyguna geliyor boyle oldugunda ve Demirtasta olmayan her sey mevcut.
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

Harley Davidson
Seventy Two XL 1200V
Antalya/Alanya
0 Rh (-)“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”
DD250 E-10 Spyder
Ankara
0 Rh (-)Maalesef bende de yok. Istemeye cekindim acikcasi ustadan, sonucta regalin yetkili servisi kendisinin direk erisiminden baskasini istemez diye dusundum. Yine de iscilik alsa bile servise daha indirimli geldigi icin her halukarda bayagi karli oluyor. Forum kurallarina uygunsa bahsettigim servisin telefonunu verebilirim.
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk
bulentbc (10.Temmuz.2021), Mehmet A. (08.Temmuz.2021), newmoon06tr (08.Temmuz.2021), ulaire (10.Temmuz.2021), Zafer (11.Temmuz.2021) Bunu beğendi.

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Konu newmoon06tr tarafından (09.Temmuz.2021 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
OF COURSE, AIR FORCE

Harley Davidson
Seventy Two XL 1200V
Antalya/Alanya
0 Rh (-)Konu bulentbc tarafından (08.Temmuz.2021 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.
“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)