Arkadaslar Kaan Bey'in yerine ugradim Ulus Hamamonu'nde. Yeri direk cadde ustu. Kendisi de eski bir regal raptor kullanicisi ve motosiklet sevdalisi, motosikletteki ses sistemine kadar (muzik aletleri tamiri de yapiyor) her soruma sagolsun usenmeden detaylica cevap verdi.

Oncelikle kapak, camurluk vs gibi konulardaki sorunumuz cozulebilecek durumda artik. Kapaklarin malzemelerindeki kalitesizlikten dolayi kirilma, dusme gibi sorunlari cokca yasiyoruz malum. Orjinalleri de kimi zaman yok kimi zaman cok pahali kalitesine gore.

Simdi Kaan Bey'in yaptigi is kabaca su; malzemenin orjinalini numune olarak alabildiginde kaliba dokebiliyor ve ayni sekilde (veya istege gore daha uzunu kisasi vs) direk daha kaliteli bir malzeme olara bize saglayabiliyor. Bizim RR icin yapilan kapaklari gordum ve net sekilde saglamligi farkediliyor. Fiyatlar da cok cok daha uygun.

Tek sorun renk, bizdeki krom rengi olarak cikmiyor malzem ancak bunu krom renkli sekilde kaplatmanin mumkun oldugunu iletti. Ancak burada guzel olan sey kaplamalarin siyah ve mat siyah olarak cikartabiliyor ve acikcasi mat siyah bayagi guzel goruntuye sahip.

Karburator kapagi icin de bunu yapabilecegini belirtti. Benzin muslugu malum kapatip aciyoruz kullanma durumumuza gore, o taraftaki kapagi da ona uygun sekilde yapabilecegini aktardi.

Custom isine girecek arkadaslar icin gercekten bulunmaz nimet hem fiyat hem kalite hem de istege gore parca yapabilecegi icin. Dukkandan bolca fotograf cektim ancak mobildeyim ve uzak bir alandayim.

Kendisinin tum ekip uyelerine kucuk birer hediyesi var, gorustugumuzde ilk bulusmada ileteyim.

Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk