😂🤗😃🤗😂👌👍👍👍😊🖐🖐🖐
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Harley Davidson
Seventy Two XL 1200V
Antalya/Alanya
0 Rh (-)Memleket cennet, carsamba dolu ve kar yağdı, öğlenden sonra güneş çıktı turistler hep güneş banyosu yaptı.
CELİL (28.Ocak.2022), erkopaşa (28.Ocak.2022), Mehmet A. (28.Ocak.2022), newmoon06tr (28.Ocak.2022), Raci06 (28.Ocak.2022) Bunu beğendi.
“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”

YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
ANKARA GÖLBAŞI
AB Rh (+)Antalyaya selamlar. Size 1 ay müsade, sonra çok pis sataşırım. Beni bilen bilir.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)OF COURSE, AIR FORCE

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)
bulentbc (28.Ocak.2022), CELİL (28.Ocak.2022), endroad (28.Ocak.2022), Mehmet A. (28.Ocak.2022), newmoon06tr (28.Ocak.2022) Bunu beğendi.
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)Antalya cennet gibidir geldiği yeri unutturur insana. Antalya'nın %70 dışardan göçmüştür. Hiç biri geldiği yeri söylemez. Antalyalım der geçer, veya Antalyalı olduk artık der.![]()

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Noluyo burada ??? Gariban Kral'ı yalnız sanıp gizli gizli tehdit ediyorlar dediler geldik. Buraların ve sahaların en ağır abisi olarak uyarayım dedim
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Rx3i EVO (Melek)
Antalya
A Rh (+)Mevzu var dediler, geldik 😆
Herkese selamlar 🤟
Hepsini okuyamadım ama Antalya güzel memleket. Sadece 58 derece biraz sinir bozuyor o kadar. 🙃🤟
Antalya ekibi küllerinden yeniden doğacak inşallah, var bir umudumuz 😇
Herkese selamlar 😎
hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)
bulentbc (28.Ocak.2022), CELİL (28.Ocak.2022), Mehmet A. (28.Ocak.2022), newmoon06tr (28.Ocak.2022), Zafer (08.Şubat.2022) Bunu beğendi.
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)