Hmmm.. Bende 4.Caddedeyim.. 29 Numarada Halı Saha Karşısı.. Sizin Yeriniz Neresi Oluyor.. Marinmak mı..tt06 Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Hmmm.. Bende 4.Caddedeyim.. 29 Numarada Halı Saha Karşısı.. Sizin Yeriniz Neresi Oluyor.. Marinmak mı..tt06 Nickli Üyeden Alıntı
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
YOK
Ankara
0 Rh (+)Tabii memnun olurumAksu Nickli Üyeden Alıntı
Oturan bull kardeşim marinmak evet bizim yerimiz sen de yakınsın
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Dün akşam ilk buluşmayı gerçekleştirdik. tt 06 Türkay ile yüzyüze görüşerek yazışmalardaki yanlış anlamaları ortadan kaldırdık. Kendisi Marinmak adlı şirketin sahibi. Genelde deniz malzemeleri,( tekne, motor ve diğer gibi.) ve RR satış bayii. Kendisinde sıfır 2007 model birkaç tane RR var ve çok uygun fiyata vereceğini bildirdi.
Daha sonra Oturanbull Ömer, Cromis Burhan (Baba) , Lunatic Ahmet, Hilmi Yıldırım ve RR adayı Altuğ da arabalı olarak geldi ve direk Kuruçayırlı Yamaha RR servisine gittik tanıştık konuştuk anlaştık. Ankara da servis olayı çözülmüştür. En azından sitemizde yazan arkadaşlar açısından çözülmüştür. Yine de isteyen istediği yere gider kimseyi bağlamaz. Evet Çankaya Yıldız da Kuruçayırlı Yamaha RR servisi.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı olsun Mehmet abi sizin adınıza sevindirici bir gelişme hem servis olayı hemde ilk buluşmanız.Devamlı olması dilegiyle.Bu arkadaşları Dipsizgölede bekliyoruz eeee bizde yüzyüze tanışalım dimiAksu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)eeeeee tt06 kardeş madem marinmakın sahibide şimdiye kadar attım tuttum niye sahibiyim diye kucaklamadı kaçak güreşti hala anlamış değilim neyse aksu sana güven verdiyse mesele çözüldüyse bizim içinde mesele kalmamıştır....
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
YOK
Ankara
0 Rh (+)yanlış bir anlamayı ortadan kaldırayımaslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Aksu abim yanlış anlamış olabilir
Ben sahibi değil sorumlusuyum yani müdür de diyebiliriz
Ve
Sevgili yaşar kardeşim hiç bir yerde atıp tuttuğumu kabul etmiyorum yani hiç atıp tutmadım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım .
sen yardım istemedin açıkçası senin egzost sorununa yapacak bi şeyim de yoktu senin bana teşkkür etmen gerekir çünkü sana senin motorunun şeceresini anlattım
Sen bana karşı yumruk yaptığın eli aç uzat bende o eli büyük bir memnuniyetle sıkayım.
Kuruçayırlı konusunda ilk adımı Burhan abim attı motorunu oraya götürerek bende oranın yetkili servis olması için çok çalıştım ve şu anda orası her türlü parçayı gerektiği zaman isteyebilecek bir servis durumunda bize de yakın olduğu için sık sık giderim bazen ufak tefek şeyler sorarlar elimden geldiği kadar cevaplarım .
Yaşar kardeşim , inşallah bi gün sende gelirsin
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Şimdi arkadaşlar burada eksoz sorunu diye bir mesele vardı olay bitti, çözüldü veya kapandı.
Şimdi sıfır yeni model eksoz isteyen varmı, uygun fiyata ve hatta sıfır motor isteyen varmı yine uygun fiyata, ben araya girerek size temin edilmesine yardımcı olacağım. Üzümünü yeyin bağını sormayın.
Motor Iste
Dunya
B Rh (-)Arkadaşlar bunca tartışma olmuş ama ben tam anlayamadım.
Ben bunca zaman Birol' a baktırdım.
Birol artık Sarıkayaların servisliğini yapmıyorum gibi birşeyler demişti,
Yine Birol' a gidecektim ama ya Birol dan ya da Sarıkayalardan kaynaklı, aylar öncesinden istediğim parçalardan hiçbiri gelmedi.
Uzun lafın kısası Ankara' da kime gitmek lazım?
Teşekkürler
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Canın kimi istiyorsa oraya git. O kadar yazdım çizdim Ankara Regal i bir araya toplamaya çalıştım ama imam bildiğini okuyor, o nedenle sende bildiğini oku. Şahsen ben Birol a gidiyorum, ne gerekiyorsa parasıyla yaptırıyorum. Garanti maranti ile uğraşamam.
Motor Iste
Dunya
B Rh (-)Aksu belli ki bıkmışsın.
Benim Birol dan yana değil de parçadan yana sorunum olduğundan hani kime gidersem temin edebilirim diye sormuştum. Neyse ki motorun yürümesine etki etmeyen parçalar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)