Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 7 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu
Toplam 85 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 70 arasi kadar sonuc gösteriliyor

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bak güzel kardeşim regali megali bahane boş ver reklam kokan ayakları eğer motor veya şöyle deyim motosiklet bilgin ,,,azıcıkda tecrüben yoksa kesinlikle regal marka çin yapısı motosiklet alma derim çünkü bu makinaların sadece görüntüsü ve alış maliyeti düşük daha sıfır motorların fabrikasyon olarak yapım ,monte ve bazı parçaları çok çok adi ben bu makinaların daha 500 km.lik rodajını bile tamamlayamadan sibob vuranını ,karbiratöründen şakır şakır benzin akıtanını,debriyaj ve baskı sistemini dağıtanını ,sekman kaynatanını,eksostlarının içi parçalananı,soğutma sisteminin bozulananını, elektrik tesisatının komple elden geçenini, gördüm .....ama istanbul servisleri maşallak çok kuvvetli arkadaşlar eninde sonunda hallediyor

ha şimdi gelelim senin yardım isteğine.... epeydir izlediğim ve yaşadığım kadarı ile ankaradan sıfır dahi olsa regal alma nedenmi müthiş bir şekilde servis sorunu var...bu sorun haledilmedikçe regalle işin çok zor çünkü benim altımdada regal var ve ankaradan aldım önceki yazılarımı zaman bulursan oku servis denilen yerlerde aldığım motora neler yapılmış servis defterinde bir nımara yok ha bide adamlar kafasına göre bişeyler yapmaya çalışmış sonrada servis kitap cıklarına hiç alakasız şeyler ben alalı yaklaşık 9 ay oldu ve geçen haftaya kadar servis mücadelesi verdim çok parçalarını garantidende olsa çin malı olduğu için takdırmadım gittim aynı değer ve ölçülerde orjinal japon parçaları takdırdım ve maşşallah şimdi hiç birdedim kalmadı herşey saat gibi oldu ama motorda nerdeyse yarı japon oldu.....

tekrar diyorum yeni başlıyacaksan ankaradan regal alma ha illada regal diyorsan hani bi laf vardır ev alma komşu al hesabı bundan sana düşen git önce servis ve yedek parça güvencesi al dur düşün takip et alanlarla konuş (aslında konuşmanada gerek yok sitenin ank.ekibini takip et sonra kararını ver.....) bundan sonrası senin takdirin halada regal deyipte alırsan şu oldu bu oldu diye bizimde başımızı ağrıtma çünkü anlatacağın ve yazacağın her işlemi biz burda (istanbulda ) görmüş geçirmiş ve aşmış olduğumuzu bil bundan sonra sana anca haline acırız.....

SEVGİLİ ASLANBURCU,

ÖNERİLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. AMACIM REKLAM YAPMAK DEĞİL SİZLERİN SORUNLAR KARŞISINDA YAPTIKLARINDAN DERS ALIP SORUNLARA KOLAY ÇÖZÜMLER BULABİLECEĞİMİ DÜŞÜNMEKTİ.

BENİM HALİME ACIMANIZ YERİNE MERAK ETME SANA DESTEK OLURUZU BEKLERDİM AÇIKCASI.

SEVGİLER
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoppala istanbulda olsan canımı bile verirdim ama ankaradasın elin kolun bağlı bu durumda elin gavurunun malı parçası yok servisi yok anlayanı yok ne yapcaz yani ancak destek olcaz diye laf salatasımı yapalım ..... madem öyle dedin beni çok üzdün al anasını satayım bende sana söz abilik yapacam allll....biiiiinnnnn .... bozulsunnnnnnnn at benim başıma ver otobüse gelsin en kısa zamanda fabrikasından daha iyi yaptırıp göndermez veya getirmezsem namerdim ahanda sana sözzzzzzz........(ama birazcık motor ,motosikletle ilgili trafik kurallarını öğren ,kılık kıyafetin.tam olsun kesinliklede alkollu kullanma)))
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sevgili altuğ kardeşim aslanburclu esasında iyi olduğunu düşündüğüm bir kardeşimiz bir abimiz ankarda ki bayilere ve servislere kızgın olması ;
    Egzostunun, kullanıcının keyfi olarak kesmesi sonucunda garantiden değiştiremdiği için bize kızgın olmasından kaynaklanıyor ben sana ankrada ki servisleri ve adreslerini vereyim git hepsine hangisini beğenirsen orada yaptır. İlk motorun olacaksa öznel yorumlardan çok nesnel olanlarını oku çünkü kimileri internette bilgisayar başına geçince kendini dünyanın efendisi zanneder bir eda ile dilin kemiği yoktur dütüruyla yazılar yazıyor sen boşver en doğrusuna sen karar ver
    Servis adres ve tel ;
    Anka motor Zülfikar dursun : Birlik mah 7.cad. no :5 / 9 çankaya 495 74 44
    Yüceer Münveziler cad. no 21 / B A.paşa 362 32 34 (burda motora Hacı ustanın dışındakileri yaklaştırma )
    Birol Oto Birol Gözen OTO SANAYİ SİTESİ 29 SOK NO:43 ŞAŞMAZ 278 0183
    Kuruçayırlı YAMAHA turan güneş bulvarı 36 / b 491 00 58

karar senin

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yaww bu kadar sevis varda madem nerdeler ankaralı kardeşler niye bu kadar muzdarip ben hala anlamış değilim :? :? :?

güzel tt06 kardeşim bide bizim yazdıklarımız sadece int.ortamında yazma değil senin anlatımınca veya benim anladığımca zart zart atma değil bizimkilerin hepsi tecrübe tecrübe güzel kardeşim ....... ama ben altuğa yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım yerim zamanım ve bulunduğum ortam cok müsait bu iş bu kadar fazlada uzatmayalım yoksa birbirimiz kırma noktasına geleceğiz bizim bu sitede amacımız yardımlaşmak .kaynaşmak. hep beraber rüzgara göğüs germek beraber yol yapmak.......
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    tt06
    Arkadaşım kusura bakma ama sen bu siteye hangi sıfatla üye oldun.
    1- Kullanıcımısın
    2- Regal Satış Servisi misin
    3- Yoksa her ikiside mi
    Yukarıdaki üç şıktan hangisi isen ona göre yazmanı rica ediyorum. Karşılıklı tartışman bir yere kadar bizleri ilgilendirir. Geneli ilgilendirecek şekilde üyeliğini sürdürmek istiyorsan site kurallarına uygun hareket etmeni tavsiye ediyorum.
    Site kurallarına uygun olarak yazılarına devam eder etkinliklere katılırsın tanışırız, dost arkadaş oluruz veya kaydını silersin herkes yoluna gider. Artık bu şekilde açık ve net yazmamın sorumlusu sizsiniz.
    gerçekten komik geneli ilgilendirecek şekilde üyeliğin sürdürüldüğüne veya sürdürülmediğine kim karar veriyor. Sen mi ???????????????

Gelelim Abidinpaşa daki Yüceere Bilgehan sen boş ver artık orayı eğer ki Hacı Usta yapsa çok ilgilenir çokta memnun kalırsın ama o ilgilenmediği zaman küçük çırakları motordan hiç anlamıyo üstünkörü iş yapıyor kuruçayırlı artık regallere komple bakıyor parça gerektiği zaman istiyorlar
    Ben karar veriyorum.Bu şekilde konusmamanızı tavsiye ediyorum.
    ADMİN KONUŞTU BU BİR UYARIDIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bu tür konuşmaları açın birbirinize telefon orda yapın burda huzuru bozanı bende bozarım ADMİN KIZMAYA Başlıyor. :evil:
    sil benim üyeliğimi girip hiç bir konunuza artık cevap yazmak istemiyorum
    Ayrıca ......bozanı bende bozarım ne demek önce konuşma tarzına dikkat et
    bozanı bende bozanı demek ne demek ? cok basit kardeşim hemen acıklayayım
    eğer kişiler düzeni bozucu ortamı bozucu hareket ve sözlerde bulunursa bende buranın düzenini sağlamak adına bozanı bozarım cok basit aslında nasıl anlamadın merak ettim.Zamanla anlarsın

Benim konuşma tarzım bu şekilde dostlarım beni böyle seviyor :P

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sevgili aslanburcu,

desteğini esirgemiyeceğini zaten biliyordum. Samimi anlamda şunu söyleyeyim. bundan 2 ay önce eşimle beraber arabada giderken yanımızda bir çift motorla durdu. Onların yaşadığı keyfi bizde yaşamak istedik. sonra internetten bu tarz motorlara bakarken bu siteyi buldum ve yazılanları okuyunca motorkeyfini yaşamak isteği dahada arttı.

ama en önemlisi aranızdaki iletişim ve dayanışmayı görünce çok etkilendim. Bu yüzden özellikle sizin gibi bir regal riders olmak istiyorum.

Şunu biliyorum ki Ankarada çözüm bulamadığım sıkıntım olursa atarım motoru arabaya gelirim istanbula ve sizde benim elimden tutup sorunlarımı çözmeme yardımcı olursunuz.

sevgiyle kalın
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı altug Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili aslanburcu,

desteğini esirgemiyeceğini zaten biliyordum. Samimi anlamda şunu söyleyeyim. bundan 2 ay önce eşimle beraber arabada giderken yanımızda bir çift motorla durdu. Onların yaşadığı keyfi bizde yaşamak istedik. sonra internetten bu tarz motorlara bakarken bu siteyi buldum ve yazılanları okuyunca motorkeyfini yaşamak isteği dahada arttı.

ama en önemlisi aranızdaki iletişim ve dayanışmayı görünce çok etkilendim. Bu yüzden özellikle sizin gibi bir regal riders olmak istiyorum.

Şunu biliyorum ki Ankarada çözüm bulamadığım sıkıntım olursa atarım motoru arabaya gelirim istanbula ve sizde benim elimden tutup sorunlarımı çözmeme yardımcı olursunuz.

sevgiyle kalın
    Altug Selam,

Akşam Geliyorsun dimi.. O Zaman Detaylı Konuşuruz Zaten.. Merak Etme Ankara da Sorun Çıkartmadan İşini Hakkıyla Yapan Servisler Var.. Daha Öncedende Yazmıştım.. Sana da Yakın Olan Turan Güneş Bulvarındaki Kuruçayırlı Bu Konuda Çok İyi.. Akşam Daha Detaylı Konuşruz Zaten.. Sen Kafanı Takma.. Keyfine Bak..
    Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Sayın tt06 arkadaşım bu akşam saat 18,30 Yıldız Shell benzinlikte Ankara RR olarak toplanacağız, seni de bekliyoruaz gel ki tanışalım birbirimizi yüzyüze görelim in miyiz cinmiyiz.

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    Sayın tt06 arkadaşım bu akşam saat 18,30 Yıldız Shell benzinlikte Ankara RR olarak toplanacağız, seni de bekliyoruaz gel ki tanışalım birbirimizi yüzyüze görelim in miyiz cinmiyiz.
    Aksu abim gelmeyi isterdim ama ben çalışıyorum ve diğerleri yıllık izinde ben kaldım
    Esasında oran shell bize yakın senin çalıştığın yerde yakın
    Biz 4. cad. 67/ A Yıldız - Çankaya dayız

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    tt 06 geliyorum yanına öğleden sonra, çayın kahven vardır.

Sayfa 7 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)