bak güzel kardeşim regali megali bahane boş ver reklam kokan ayakları eğer motor veya şöyle deyim motosiklet bilgin ,,,azıcıkda tecrüben yoksa kesinlikle regal marka çin yapısı motosiklet alma derim çünkü bu makinaların sadece görüntüsü ve alış maliyeti düşük daha sıfır motorların fabrikasyon olarak yapım ,monte ve bazı parçaları çok çok adi ben bu makinaların daha 500 km.lik rodajını bile tamamlayamadan sibob vuranını ,karbiratöründen şakır şakır benzin akıtanını,debriyaj ve baskı sistemini dağıtanını ,sekman kaynatanını,eksostlarının içi parçalananı,soğutma sisteminin bozulananını, elektrik tesisatının komple elden geçenini, gördüm .....ama istanbul servisleri maşallak çok kuvvetli arkadaşlar eninde sonunda hallediyor
ha şimdi gelelim senin yardım isteğine.... epeydir izlediğim ve yaşadığım kadarı ile ankaradan sıfır dahi olsa regal alma nedenmi müthiş bir şekilde servis sorunu var...bu sorun haledilmedikçe regalle işin çok zor çünkü benim altımdada regal var ve ankaradan aldım önceki yazılarımı zaman bulursan oku servis denilen yerlerde aldığım motora neler yapılmış servis defterinde bir nımara yok ha bide adamlar kafasına göre bişeyler yapmaya çalışmış sonrada servis kitap cıklarına hiç alakasız şeyler ben alalı yaklaşık 9 ay oldu ve geçen haftaya kadar servis mücadelesi verdim çok parçalarını garantidende olsa çin malı olduğu için takdırmadım gittim aynı değer ve ölçülerde orjinal japon parçaları takdırdım ve maşşallah şimdi hiç birdedim kalmadı herşey saat gibi oldu ama motorda nerdeyse yarı japon oldu.....
tekrar diyorum yeni başlıyacaksan ankaradan regal alma ha illada regal diyorsan hani bi laf vardır ev alma komşu al hesabı bundan sana düşen git önce servis ve yedek parça güvencesi al dur düşün takip et alanlarla konuş (aslında konuşmanada gerek yok sitenin ank.ekibini takip et sonra kararını ver.....) bundan sonrası senin takdirin halada regal deyipte alırsan şu oldu bu oldu diye bizimde başımızı ağrıtma çünkü anlatacağın ve yazacağın her işlemi biz burda (istanbulda ) görmüş geçirmiş ve aşmış olduğumuzu bil bundan sonra sana anca haline acırız.....
SEVGİLİ ASLANBURCU,
ÖNERİLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. AMACIM REKLAM YAPMAK DEĞİL SİZLERİN SORUNLAR KARŞISINDA YAPTIKLARINDAN DERS ALIP SORUNLARA KOLAY ÇÖZÜMLER BULABİLECEĞİMİ DÜŞÜNMEKTİ.
BENİM HALİME ACIMANIZ YERİNE MERAK ETME SANA DESTEK OLURUZU BEKLERDİM AÇIKCASI.
SEVGİLER

REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)

Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..