Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Tolga Terzioğlu
    Satış görevlisi
     Daytona 250V
     İstanbul
    Beğenmiş
    16
    Beğenilmiş
    13
    1 yıl aşağı yukarı bir düşünce. Daha da uzayabilir artık cruiser modele geçmek istiyorum ve regal beni o konuda kendine çok çekiyor. Nasip olursa ben de aranıza katılacağım gibi hayırlısı ile. Diğer alt segment hiçbir motor tam olarak düşündüklerimi yansıtmıyor. Uzun, büyük parça sıkıntısı çekmeyeceğim bir chopper ve üstünde oynama yapabileceğim bir şey düşününce aklıma sadece regal geliyor. Acısıyla tatlısıyla nasip olursa 250V alacağım 23 model.
    bjorngelotte (08.Ocak.2025), CELİL (07.Ocak.2025), erkopaşa (07.Ocak.2025), Mehmet A. (07.Ocak.2025), Mkarakas (09.Ocak.2025), newmoon06tr (09.Ocak.2025), Raci06 (14.Ocak.2025), Resul.D (08.Ocak.2025), Rutkay Ediz (12.Ocak.2025) Bunu beğendi.

Rutkay Ediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rutkay Ediz
    Makine Mühendisi
     Suzuki Volusia VL800
     Ankara
    Beğenmiş
    2,936
    Beğenilmiş
    682
    Merhaba Tolga, motoru alalı bir seneyi devirdim şuan 6.000 km bandında bu sürede çok keyifli bir uzun yol ve çevre ilçelere sürdüm, çok şükür bir kere bile yolda kalmadım, naz da yapmadı ustaya sadece yağ değişimi ve sohbet için gidiyorum kullanan diğer arkadaşlardan da cddi bir sorun duymadım özellikle eski regallerde olan şanzıman muhabbeti ile alakalı sadece plastik aksamları kalitesiz çatlamalar başladı, onun dışında özellikle oksijen sensörü ile alakalı bir kaç şikayeti olan insan duydum ama cayır cayır motorsiklet yıkayan arkadaşlar, motorlara su değmeyecek net onun dışında güzelce bakımını yapar önemli noktalara değinirsen kullanması keyifli bir motor, çok yüksek performans bekleme, yakıtı çok ideal üzmüyor kesinlikle parçaları da bir kaç motor bloğu ile uyumlu, almaya karar verir de alırsan daha ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunuruz, kaç liraya alacaksın bilmiyorum ama sıfır motor alımlarında ciddi kampanyalar var değerlendirebilirsin. Keyifli forumlar, tekerine taş değmesin.

Alıntı Alazbegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 yıl aşağı yukarı bir düşünce. Daha da uzayabilir artık cruiser modele geçmek istiyorum ve regal beni o konuda kendine çok çekiyor. Nasip olursa ben de aranıza katılacağım gibi hayırlısı ile. Diğer alt segment hiçbir motor tam olarak düşündüklerimi yansıtmıyor. Uzun, büyük parça sıkıntısı çekmeyeceğim bir chopper ve üstünde oynama yapabileceğim bir şey düşününce aklıma sadece regal geliyor. Acısıyla tatlısıyla nasip olursa 250V alacağım 23 model.
    Alazbegen (13.Ocak.2025), CELİL (12.Ocak.2025), erkopaşa (12.Ocak.2025), Mehmet A. (13.Ocak.2025), newmoon06tr (12.Ocak.2025), Raci06 (14.Ocak.2025), Resul.D (14.Ocak.2025) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)