| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Hyosung gv 250
Ankara
B Rh (-)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce), Yusuf006emre (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)Dün yorgunluktan yazamadım, işe zincir temizliği ile başladım. Uzun zamandır marşa bastığımda sıkıntı çıkaran rubleyi, üzerinde hafif çatlaklar olan manifoldları değiştirdim. Manyeto kapağını takarken statorden çıkan ateşleme kablosuna zarar vermişim o kısma ek yaptım ama hasarlı iken marşı zorlamıştım, röleyi bozdum. Tam oldu da bitti maşallah derken gene bişey çıktı
![]()
Dünkü uğraşı sonucu artık kendimi tam bir regal sürücüsü gibi hissediyorum
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas (1 gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ugurrrcann ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas (1 gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)
deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas (1 gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

Yamaha XV950R Bolt
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (-)Eline koluna sağlık beyaz gelinciğin ufak ufak rahatlamalara başladı. Benzin hortumlarına da bakaydın geçen bir dokunuşla tık diye çıkmıştı..
Bende benim moturun yağmuru izleyişini izledim, güya dünkü havaya kanıp bir tur ayarlamıştım garibimi temizlemiştim.
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas (1 gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
Dünya güzel yer ama içinde insanlar var... Dostça SÜR o yüzden..

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

Yamaha XV950R Bolt
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (-)Çarşamba çarşafa dolandı harbiden burada sağanak başladı. Yarına allahtan kadıköy karşıdan gelecekler düşünsünben 30km ıslanırım
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
Dünya güzel yer ama içinde insanlar var... Dostça SÜR o yüzden..

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ugurrrcann ( 6 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ugurrrcann ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)