Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Miraç Yağoğlu
    Öğrenci
     Regal Raptor- DD250E-9B 2012
     Kayseri
    Beğenmiş
    21
    Beğenilmiş
    19

Gazlarken gelen ses...

Motosikletim regal raptor dd250e-9b modeli. Viteste gaz verip hızlanırken sürekli şu sesi alıyorum ve her viteste mevcut. Gazı bıraktığımda veya debriyajı çektiğimde ses kesiliyor. Daha önce yaşayan birisi var mıdır acaba motora binmekten soğuttu bu ses
    Youtubea yükledim sesi

https://youtube.com/shorts/t8aDIhgawvo?feature=share
    CELİL ( 3 Gün önce), deatheater ( 3 Gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 4 Saat önce), Mkarakas ( 22 Saat önce), Tarmina ( 2 Gün önce), Yusuf006emre ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,146
    Beğenilmiş
    6,932
    statör veya debriyaj tası içinden dönerken sürtme sesi gibi
    deatheater ( 2 Gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 4 Saat önce), Miracya (1 gün önce), Mkarakas ( 22 Saat önce), Tarmina ( 2 Gün önce), Yusuf006emre ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

karatepeemre2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Karatepe
    Bahçıvan
     Honda-CL250
     Ankara
    Beğenmiş
    3,432
    Beğenilmiş
    420
    Alıntı Miracya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motosikletim regal raptor dd250e-9b modeli. Viteste gaz verip hızlanırken sürekli şu sesi alıyorum ve her viteste mevcut. Gazı bıraktığımda veya debriyajı çektiğimde ses kesiliyor. Daha önce yaşayan birisi var mıdır acaba motora binmekten soğuttu bu ses
    Youtubea yükledim sesi

Debriyaja bastığında ses kesiliyorsa debriyaj tasıdır. Sadece balatalar değişince ses gitmez tasın komple değişmesi lazım. Başkanımın da dediği gibi statörün de kontrol edilmesi lazım

SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 2 Gün önce), deatheater (1 gün önce), erkopaşa ( 2 Gün önce), Küpeli ( 4 Saat önce), Miracya (1 gün önce), Mkarakas ( 22 Saat önce), Tarmina ( 2 Gün önce), Yusuf006emre ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    14,364
    Beğenilmiş
    5,240
    Youtubea yükledim sesi

Miraç motosikleti göremiyoruz videoda, böyle uzaktan afaki kalıyor. Ankara'da mısın, forumdan takip et buluşmaya motorla gel yakından teşhis koymaya çalışalım hemde tanışıp hasbihal edelim.

SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 2 Gün önce), deatheater (1 gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 4 Saat önce), Miracya (1 gün önce), Mkarakas ( 22 Saat önce), Tarmina ( 2 Gün önce), Yusuf006emre ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
    İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Miraç Yağoğlu
    Öğrenci
     Regal Raptor- DD250E-9B 2012
     Kayseri
    Beğenmiş
    21
    Beğenilmiş
    19
    Maalesef artık ankarada yaşamıyorum abi ama teşekkür ederim. Tası ve balataları komple değiştirince bilgilendireceğim teşekkür ederim. Emre abi ve Celil abi size de ayrıca teşekkür ederim inşallah sorunum çözülür
    CELİL (1 gün önce), deatheater (1 gün önce), erkopaşa ( 21 Saat önce), karatepeemre2 (1 gün önce), Küpeli (1 gün önce), Mkarakas ( 22 Saat önce), Yusuf006emre ( 17 Saat önce) Bunu beğendi.

karatepeemre2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Karatepe
    Bahçıvan
     Honda-CL250
     Ankara
    Beğenmiş
    3,432
    Beğenilmiş
    420
    Maalesef artık ankarada yaşamıyorum abi ama teşekkür ederim. Tası ve balataları komple değiştirince bilgilendireceğim teşekkür ederim. Emre abi ve Celil abi size de ayrıca teşekkür ederim inşallah sorunum çözülür
    Bende artık Ankara da yaşamıyor olsam bende malesef diye bahsederdim. Kolay gelsin şimdiden

SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 6 Saat önce), deatheater ( 6 Saat önce), Küpeli ( 4 Saat önce) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)