Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

gidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gülçin idikurt
    Anasınıfı Öğretmeni
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı mes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üzgünüm ama sitenin bu son hali çoook icler acısı...Daha kötüsü olamazdı.Matem mi var?...Eski hali bundan kat,kat daha güzeldi.Umarım yorumum dikkate alınır.Sevgiler saygılar
    mes arkadaşım sen akşamları eşin dostunla sohbet ederken ben evde yanlız oturuyorum çünki alper hergece ,gece yarılarına kadar ne yapsamda siteyi daha iyi hale getirsem de insanlarda daha çok keyif alsınlar diye uğraşıyor yani sizler için herşey eleştirmen çok güzelo ama selçuğunda dediği gibi neyi eleştirdiğini açık ve net yazabilirsin yazabilirdin .Sonuçta ortada emek var biraz saygı gerçi alper gereken cevabı sana yazmış ama inan bende yazmadan duramadım çünki gerçekten yazdıklarım doğru
    İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
    Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Yeni konu başlığı açacak kadar önem verilen eleştirileri madde madde görmek isterdim doğrusu.
    yol yapalım yol

ercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ercan pekel
    Öğrenci
     regal raptor 250 model 2006
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Thumbs up

Herkezin yorumu kendıne tabı ama suan ne denıyor site deneme asamasında yanı daha güzel olucak ve gelişicek o yüzden ön yargıda bulunmayalım bunun yerıne öneride bulunup sitemızı daha güzel yapmaya ve geliştirmeye gayret göstersek daha iyi olur hepimiz icin...

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer temaya yani beyaz olana geçtiğimizde ana sayfa ve foruma dönüş yapmamızı sağlayacak üstteki butonlar yok oluyor... bilgilerinize..
    evey kardeşim haklısın her yenı tema ekledıgınde onlarıda ekledıgım tema ıcın duzenlemem gerekıyor oda yaklasık 2-3 saatımı alıyor eve gıdınce halledıcem kardesım saol uyarın ıcın
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Alper idikurt
    Bankacı
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573

Exclamation

Alıntı ercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkezin yorumu kendıne tabı ama suan ne denıyor site deneme asamasında yanı daha güzel olucak ve gelişicek o yüzden ön yargıda bulunmayalım bunun yerıne öneride bulunup sitemızı daha güzel yapmaya ve geliştirmeye gayret göstersek daha iyi olur hepimiz icin...
    olumlu mesajın için teşekkürler dediğin gibi site deneme aşamasında eksiklikleri tabıkı var sizler soyleyeceksınızkı bende duzeltıcem ama eleştirirken yapıcı mesajlar atın neyın neresını begenmedıgınızı yazınkı bende duzeltebıleyım bıde sonucta herkesın guzellık anlayısı farklıdır herkese hıtap eden bı dızayn bulmamız oldukca zor buna cozum olarakta bırkac tasarım yanı tema yapıcam herkes kendo tarzına ve keyfıne gore tema secer boylece problem falanda kalmaz.
    Unutmayın hersey sızler ıcın

Bodrum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sevgili aidikurt siteyi ilk kurduğun günleri hatırlarsan herkesten önce sana ben destek vermiştim,şimdi doğruyu söyleyince ne bozuluyorsun.Rica edicem ,çok sinirlenmiş olabilirsin ama bu sana kabalaşma hakkı vermez...sen benim çocuğum yaşındasın (yaşım 52) hoş görüyorum.Ben Regal Raptor camiasını çok seviyorum ve hergün bu siteye giriyorum.Emeğine de saygım var teşekkür ediyorum ama başından beri dizaynla çok oynadın...şu an yazarken bile zorlanıyorum...Bana göre en sağlıklı dizayn Motosiklet net'in ki...herşey çok net görünüyor ve siteyi kullanmak çok kolay....Bana böyle külhan,külhan cevap vereceğini bilseydim hiç muhatap olmazdım.Biraz yara aldım.Ne diyeyim dost acı söyler.Eşinle birlikte beni bir tokatlamadığınız kaldı.Neyse herşey gönlünüzce olsun.
    motor olsun,çamurdan olsun,bir de RAPTOR olsun

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Çok gereksiz bir tartışma ve bu tartışmanın sebebi biraz üslup bozukluğu ve hoşgörü eksikliği, galiba bu millet olarak kanımızda var bizim, birşeyi en başında güzellikle anlatmak yerine hürraaaaaaaaa yazar çizer söyleriz ağzımıza geleni, çok sevgili mes abicim, gerçekten babam yaşındasınız ve size saygı duyuyorum bu konuda, ama bir sıkıntıyı dile getirirken biraz daha sevecen ılımlı hoşgörülü bir üslüpla derdinizi anlatsanız böyle bir polemik oluşmayacak hiç, "bu site şöyle olmuş böyle olmuş, sitenin hali içler acısı" gibi bir cümle yerine, "ya alpercim site biraz karışık gibi sanki, biraz daha sadeleştirip anlaşılır bir hale getiremezmiyiz" diyerek aklınıza gelenleri öneri olarak sunsanız problem yerine çözüm üretilmiş olur, neticede alper arkadaşımız şimdiye kadar kimsenin isteğini geri çevirmedi böyle konularda, biz bir aileyiz ve yaşınız itibari ile bize hem önder hemde örnek olmalısınız, sevgilerle....

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mes abi sitemizin yeni dizaynıyla ilgili zaten ben bir başlık açtım ve orayada dedimki sitemiz deneme aşamasında olup gordugunuz hataları ve eksiklikliri yazınkı bende duzelteyim dedim.Sİzde o başlığın altına dizaynı cok begenmedim daha renkli ve anlasırlır bir tema eklermisin deseydiniz hemen eklerdim ve zaten ekledim bile sol asağıdan değiştirebilirsiniz
    bu tema dısında 2 tema daha ekledim (ambience ve vbulletin) birde girip onlara bakabılırsın umarım onları begenırsın konu nerden nereye geldı ya

Yaş konusuna gelince haklısındır cocugu yasındayım ama bu senın bana istediğini soyleyip benimde susmamı gerektirmez.

alperim aidikurdum

yeterki sen iste

benden taraf konu hiç bir yere gitmez.
    Konu Kino tarafından (14.February.2008 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.

beykozlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali İnaç
    deniz sektörü/enspektör
     250 9E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alper,

yazıların renklerini farklı farklı yapsak daha iyi olur diye düşünüyorum.Aynı renkler olduğu için gözler bulanıyor.
    Ali İnaç

BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.

Alper idikurt
    Bankacı
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    mes abi sitemizin yeni dizaynıyla ilgili zaten ben bir başlık açtım ve orayada dedimki sitemiz deneme aşamasında olup gordugunuz hataları ve eksiklikliri yazınkı bende duzelteyim dedim.Sİzde o başlığın altına dizaynı cok begenmedim daha renkli ve anlasırlır bir tema eklermisin deseydiniz hemen eklerdim ve zaten ekledim bile sol asağıdan değiştirebilirsiniz
    bu tema dısında 2 tema daha ekledim (ambience ve vbulletin) birde girip onlara bakabılırsın umarım onları begenırsın konu nerden nereye geldı ya

Yaş konusuna gelince haklısındır cocugu yasındayım ama bu senın bana istediğini soyleyip benimde susmamı gerektirmez.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)