Bi karaburuna gidelim dedik allah baba izin vermedi hayırlısı diyelim bu pazar izmirde kar var diyor meteoroloji ne diyoruz bir sonraki haftaya nasip artık
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)Bi karaburuna gidelim dedik allah baba izin vermedi hayırlısı diyelim bu pazar izmirde kar var diyor meteoroloji ne diyoruz bir sonraki haftaya nasip artık
motorda son karar R&R
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)bu geziye epey gelicek vardı
haftaya havalar güzel olur bu sefer yine üç regali yan yana koyup resim çekemeyiz:D
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Sormayınya istanbulda mahfoldu, daha 2 hafta önce güneşte gezdik deli gibi, şimdi evden dışarı çıkamıyoruz, tüm geziler 1 ay süreyle iptal bence ;)
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)İzmir Mart başında
İstanbul Mart 15 inde
ANkara da Mart ın sonunda yavaş yavaş ısınma haerketlerine başlarız.
Nisan da şehirden uzaklaşmaya başlarız.
Mayıs da ilk uzun yol gezilere başlarız
Haziran da planalara geçeriz, Türkiye yi nasıl dolaşırız diye,
Temmuz da iyice azarız, gezilerle resimlerle siteyi boğarız.
Ağustos da derken işte öyle gidiyo ondan sonrasını bende kestiremiyorum ne olacağını, hehehe.
Kawasaki 1999 VN 800
İzmir
0 Rh (+)son incelemelerim havanın hafta sonu güzel(inşallah)olacağını belirtiyor,motorlarımızın bakımlarını yapmaya başlıyalım yolumuz uuuuuuuuuuzunnnnnnnnnnnn ve çok ggggüüüüzzzeeelll.24.02.2008 de artık gidiyoruz sanırım hep beraber saat ayarlarını yapalım liste oluşturalım.1: drali
35 H 8506 İzmir - Bergama - Çandarlı
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)evet arkadaşlar pazar günü gidiyormuyuz?..
gideceksek, listeleri şimdiden verelim...
S U A T
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)bu hafta sonu bizi güzel ve güneşli bir pazar bekliyor. bence bu hafta gidilebilir.
gezi tarihi.............: 24 şubat 2008 pazar
buluşma yeri.........: inciraltı feribot iskelesi önü
buluşma saati.......: 09:30
hareket saati........: 09:45
güzergah..............: eski yoldan Karaburun. Karaburun'dan sonra sahil şeridinden burunun etrafını dolaşarak Çeşme. Çeşme'de kısa bir gezi. eski yoldan İzmir'e dönüş.
önemli: arkadaşlar güzergah üzerinde jandarma kontrol noktaları var. evraklarımızın eksiksiz olmasına dikkat edelim. buluşma noktasına gelirken depolarımızın dolu olmasına özen gösterelim.
katılımcılar
1. drali
2. Hakkı
3. Serdar
4. technosat
5. Orkun
6.
hakkı
DL1000
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)Hakkı abi diğer değerli isimler nerede gelmiyormu yoksa hımm mesela emre abi olsun trapezus olsun apron bu arkadaşlar nerede bakalım onlarıda araızda görmek isteriz.
motorda son karar R&R
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)Serdar'cım Emre'yle bu gün görüştüm. Antalya'dan 1~2 günlüğüne dayısı gelmiş, hafta sonunu birlikte geçireceklermiş. Okay'da Ankara'ya gitmiş, önümüzdeki hafta gelecek. Trapezus'a ulaşamadım, ama belki Namık Abi (Redhawk) gelecek gibi, onun durumuda cumartesi belli olacak.
ben asıl ehliyeti bahane edenlerin ehliyet aldıktan sonra nerelere kaybolduğunu merak eiyorum. mesela GETTO!!!!! merakla bekliyorum.
hakkı
DL1000
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)