slm arkadaşlar.şuan bir raptor sahibi deilim.bu siteye yaz başı alacağım raptor marka cruiser hakkında bilgi almak için girdim.tekrar herkese merhaba![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mondial
izmir
A Rh (+)slm arkadaşlar.şuan bir raptor sahibi deilim.bu siteye yaz başı alacağım raptor marka cruiser hakkında bilgi almak için girdim.tekrar herkese merhaba![]()
regal raptor dd 250e
İzmir
B Rh (+)aramıza hoşgeldin arkadaşım kendini biraz daha tanıtırsan (ismin mesleğim vs..)iyi olur.....
Engin
35 aj 0895
İzmir-Bornova
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hoş geldin kardeşim, tam yerine geldin diyelim, aradığın herşey burda fazlasıyla var, umarım devamlı bir katılımcı olursun...
mondial
izmir
A Rh (+)burda bulunmaktan şimdiden mutlu oldum saolun ilginiz için arkadaşlar.3 yıldır İstanbulda gıda sektöründe orta düzey yöneticilik yapıyordum.ancak malum izmirden kalkıp istanbula göçüp yaşamak oldukça zor.ekonomik sıkıntılar sebebiyle geri döndüm özlemişim izmiri yawsşuan bikaç firmayla görüşme halinde iş görüşmeleri peşinde koşturuyorum.müziklede uraştım bi dönem ama karın doyurmuyor.yaaa arkadaşlar ben bu motorun artılarını eksilerini çok merak ediyorum Yaw.bol bol bilgi bekliorum sizden özellikle izmirli arkadaşlar sanırım yardımcı olacaklardır:D
regal raptor dd 250e
İzmir
B Rh (+)tekrar hoşgeldin kardeşim izmir başkadır ama istanbulda bambaşkadır valla rr alma niyetiyle güzel bir işe imza atıyorsun pişman olmassın, burda arkadaşlar abiler hertürlü konuda desteklerini hiç esirgemezler motoru haftasonu gösteririm sana sorularını cevaplamaya çalışırım........
Engin
35 aj 0895
İzmir-Bornova
caponord
Samsun
B Rh (+)basist hoşgeldin...siteyi baştan aşşa incele aradığın herşey burda var...
ama geçen sene kaza yapmış arkadaşların topiklerini güncelleme ...yeniden kaza yapmış sanıyoruz.. içimiz bi anda kötü oluyo...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin Basist, eski topiklerde aradığın her türlü detaya ulaşırsın...
yol yapalım yol
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)dostum hoş geldin,
umarım kısa zamanda RR ile ilgili tüm merak ettiklerini öğrenirsin. forumların altını üstüne getirmen gerekecek. ancak sana ilk etapta şunu diye bilirim. RR kullanırken oldukca ekonomik bir motor. tabiki servis+yakıt+yedek parça ve sağlamlık açısından. özellikle benim gibi bu işe yeni başlayanlar için birebir. bakımını yaptırdığında ve düzgün kullandığında seni kesinlikle yolda bırakmaz. ancak unutmamak gerekir nede olsa bir çinli. yani birazda şans işi, sitedeki bazı arakadaşlar motorları açısından bazı sorunlar yaşadılar. ama bildiğim kadarıyla bizim motorların kanser denilecek bir sorunları yok. şimdiden hayırlısı olsun.
hakkı
DL1000
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldin....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)