valla su resımlerı atsanızda bızımde agzımızın suyu aksa barı...
kiremıtte balık,enduru,kros....valla sız bugun cocuklar gıbı şen mışsiniz...
hakkaten sımdı çatlıycam![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)valla su resımlerı atsanızda bızımde agzımızın suyu aksa barı...
kiremıtte balık,enduru,kros....valla sız bugun cocuklar gıbı şen mışsiniz...
hakkaten sımdı çatlıycam![]()
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)arkadaslar ben bugun cok memnun oldum sızınle yol yapmaktan ve sızın gıbı arkadaslarımı mısafır etmek herzaman basım gozum ustune . umarım ızmıte gelemeyen arkadaslarımıda mısafır ederım. unutmayın burada ( izmitte ) bır kardesınız var . ne zaman burayla ılgılı ısınız olursa arayın benı .
not : kardeslerıme sapancayı bılıyorum demedım ALLAH ' tan . yoksa bılıyorum deseydım gectıgımız sudan ıkı mıslı yerden gecerdık herhalde :mrgreen: . Tayfun ve komutanım gumusumu parkederken son bırkez baktım kı enduro mu cozemedım .
merter ( tatar )
izmit / kocaeli
yol yaptıgınız gunlerde gunes eksık olmasın
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ne demek dostum ya, çok keyifli bir gün geçirdik, kış miskinliğine ilaç oldu resmen, bakalım yeni rotalarda ne maceralar bekliyor bizi![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)resimler nerde yaa.....şşşşş.... hadi millet....![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR DD250E9-B
Türkiye
A Rh (+)arkadaşlar ben de son anda karar değiştirip, yasinlerle ist.a dönmeye karar verdim :?
ama harbi son anda![]()
tam yol ayrımında, olum erken git evine yaz raporlarını yarın iş yerinden laf yeme die tak etti kafama.. vedalaşamadık o yüzden..:|
kusura bakmayın..
bugun cok keyifliydi valla.. en kısa zamnada tekrarlayalım bunu, havalar güzel nasılsa..
34 J 1239-A Rh(+)İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir- Goethe-
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Harbi yaw, ekleyinde şenlenelim birazcık![]()
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)çok güzel bir geziydi ama selçuk alper ve yaşar gomutan nereye uçtunuz öle önümüzden??????
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)iyi oldu iyi hemde baya hoş oldu .... hele çamuradam gibi eve gelmek daha bi hoş oldu yani bugün eriyen karların toprakla birleşmesin den meydana gelen her türlü oluşumundanda gerekli gıdamızı aldık....
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)