| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)gülme leynnnnnn
yoksa ne demişler gelirler başına...................................
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya siyahus kardeşim allah askına akıllı adamın motorla ne işi olur![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)hadi yalan deyin bu ekibin en harbi en yasal adının arkasında soyad olarakda en AKILLI 'benim yaw geri kalanları düşünün artık
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)
Valla müslüm baba adını andık bu gezide yalan yok, bende soran arkadaşlara müslüm baba turneye çıktı dedim ve arkasından hasret rüzgarlarını okudum işi bağladım, bi dahaki sefere bekleriz müslüm babaaaa
Valla bitane minibüs bulun şöförünüz ben olucam, bayılana kadar için ondan sonra ;)
Abi onu bunu boşverde o uzun çamurlu yol bittikten sonra aynadan arkama baktım düşen kalan varmı diye, bi baktımki el mariachi motorda ayağa kalkmış sol kol havada yumruk şeklinde yehuuuuuuuu diye nara atıyoduvarsın gerisini siz hesabedin artıkın
Yaw komtanım faturayı niye bana kestiniz şimdi, ben her zaman söylerim shellden başka yerden benzin almam sizde almayın diye, ben sabah semmte fulledim depoyu onla gittim geldim halada onla gidiyorum 310 km oldu valla :mrgreen: birisi daldı önden totale benzin almak için benim günahım yok falla :|
Valla bu sitede anti yasal ama son gezidede kanıtlanmış olarak delisi deli zabiti benimfarmı itirağzı olan
![]()
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)valla admiiiiiiiiiiiiiin alperim nerede sendeki footoolarrrr??? bekliyoruz
Müslüm baba nerelerdesin sesi soluğun çıkmıyor?? özlettin kendini
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)sonra yola cıkmadan once son kıyafet kontrolu ayakkabılarını kirli gördüğüm tayfun ve selcuk moderator kardeşime ayakkabılarını boyattımeee admin olmak kolay degıl moderator olmak hiçte kolay değil :mrgreen: hele raptorriders olmak hiç hiç kolay degıl kılık kıyafetimize bile özen gostermelıyız sadece motorlarımıza degil
![]()
![]()
![]()
![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)