Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: lastik

promote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan ozpay
    xxx
     regal raptor
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

lastik

bu gun durduk yere kaydım oturdum aşağa azcık bı suyun ustunden gecerken lasikden galiba ne lastik alayım tavsiyeniz nedir fiat performans eşitliği olsun pls. bide on amortusorlerden bırının kecesı degısdı ıcıne yagı ole goz kararı koydular bu dengesızlık yaparmı?

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    lastik metzeler...
    ön amörsör yağlarınıda ikisi eşit olması lazım...tam boşaltıp şırınga ile ölçüm yapılarak eşit konulması lazım..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Durduk yerde niye düşesin dostum, ya yüksek devirde girdin suya yada frenaj hatası var, suçu hemen lastikte aramamak lazım, hata sürücüde ise en iyi lastik bile kurtaramaz siz, neticede duygusu yokki tepki versin olan olaya, yağmurda motor kullanmazsanız hiç hangi durumda nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz, herşeyin başı pratikten geçiyor, kelebek ve tatlı su motorcusu olmayın yeter ;)

promote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan ozpay
    xxx
     regal raptor
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sola donerken kaydı motor 2. vıtesteydım ondanmı oldu acaba , metzeller kac paradır

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    valla ikigün öncede ben araba önüme kırınca hem sağa kırdım hem ön fireni sıktım ondan sonrası malum. benim durum firenden ve ani direksiyon hareketinden oldu sanırım. sert hareketler ve ani firen yapmamak lazım. benimde hızım 30km. bilemedin 40km. civarıydı.

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Haluk Altunbaş
    İngilizce Öğretmeni
     RR 250-9
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    fren işi çok dikkat gerektiriyor. hem ön hem arkayı birlikte senkronize bir şekilde basmak gerekiyor o zaman motor aynı arabalardaki gibi çok dengeli bir duruş sağlıyor.
    DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS

Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Durduk yerde niye düşesin dostum, ya yüksek devirde girdin suya yada frenaj hatası var, suçu hemen lastikte aramamak lazım, hata sürücüde ise en iyi lastik bile kurtaramaz siz, neticede duygusu yokki tepki versin olan olaya, yağmurda motor kullanmazsanız hiç hangi durumda nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz, herşeyin başı pratikten geçiyor, kelebek ve tatlı su motorcusu olmayın yeter ;)

Çok çılgın kayıyor bizim lastikler hafif yağmurda!:lol: Bir çözüm bulmak gerek!

Tayfun alıştığı için hemen kelebek yapmış kayanları! :mrgreen:

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kaanka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ikigün öncede ben araba önüme kırınca hem sağa kırdım hem ön fireni sıktım ondan sonrası malum. benim durum firenden ve ani direksiyon hareketinden oldu sanırım. sert hareketler ve ani firen yapmamak lazım. benimde hızım 30km. bilemedin 40km. civarıydı.
    birkeresinde zemin ıslaktı hemen hemen ayaklarımı yere basacak kadar yavaş gidiyordum gidonu aniden kırıp ön firen sıktım ve azdaha düşüyordum.. yani gidonun ani hareketlerinde aynı zamanda ani ön firende sıkılıyorsa 30 la gitmeye bile gerek yok her hızda düşülebilir. sert dönüşlerde ön fireni sert kullanmamakta fayda var. okan modum çok doğru söylüyor ön arka ikisini dengeli kullanmak gerekli.. önü nekadar sıkıcam arkayı nekadar sıkıcam buda artçı olup olmama , viraj dönüyor olma , zeminin ıslak olma durumlarına göre değişiyor.. bunada yaptığımız km arttıkça refkleslerimiz alışacaktır. km arttıkça tecrübe artıcak mühim olan bu esnada rabbim hiçbir arkadaşıma kaza bela vermesin..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Birkeresinde kuru yolda bir viraja hızımı pek düşürmeden vede frene basmadan racing ci edasıyla motoru hafif yatırarak gireyim dedim. Arka lastik kaydı tabi, nasıl toparlayacağımı şaşırdım. ogün bugündür viraja girmeden önce hızı azaltıp girerim.
    foam party :mrgreen:

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı doğan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birkeresinde kuru yolda bir viraja hızımı pek düşürmeden vede frene basmadan racing ci edasıyla motoru hafif yatırarak gireyim dedim. Arka lastik kaydı tabi, nasıl toparlayacağımı şaşırdım. ogün bugündür viraja girmeden önce hızı azaltıp girerim.

Viraja girildiğinde birinci olarak bulunulan vitesin yüksek devirlerinde olmamak lazım, ikincisi ise devri korumak lazım, hangi devirle girildiyse motor düzelene kadar aynı devir korunmalı [smilie=greencolorz:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)