Selam Millet uzun uğraşlardan sonra bende ddw 250 sahibiyim artık herkese merhaba ama ehliyet yok nasıl olacak????
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Selam Millet uzun uğraşlardan sonra bende ddw 250 sahibiyim artık herkese merhaba ama ehliyet yok nasıl olacak????
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)flyer_2008 aramıza hoş geldin gelmesine de, boş geldin
Neden boş geldin biliyormusun, senin hakkında hiçbirşey bilmiyoruz da ondan. Selam millet diyerek iki satırla kendini tanıttın ya yolda görsem kaçmazsın hemen tanırım.
Ya kardeşim erkek misin bayan mı adın soyadın yok mu kaç yaşındasın, İstanbul un neresindensin ve motor bilgin tecrüben varmı.
Detaylandırarak tanıtma yaparsan hepimiz memnun oluruz.
Yine de hoşgeldin diyerek, katılımının devam etmesi ve toplantılara katılman dileğiyle, motorun da hayırlı olsun güle güle kullan.
Konu Aksu tarafından (29.February.2008 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoş geldin umarım en kısa sürede eliyetinede kavuşursun ama Aksu dedem haklı kendini biraz daha tanıtırsan seviniriz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)aramıza hoşgeldin
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
DD250
İstanbul
0 Rh (+)ahaa korkucak bida girmicek şimdi
hoşgelmşinn ama kendini tanıtman güzel olurrr tabiiii
motorunda hayırlı olsunn kazasız belasız sürüşler
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Flayer kardeş, tereddütlerini burada paylaş da arkadaşlar cevap versin. Özelden seni pek ikna edemedim ben.
yol yapalım yol
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)allah allah ne gibi tereddütleri var ki ben balıklama dalmıştım valla.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Hoşgeldin , en kısa zamanda ehliyet alsan iyi edersin.Benim de henüz ehliyetim yok , ancak sınava girdim , bakalım ne olacak.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)