karar veremıycek bır sey yok onemlı motor almaya karar vermek,sonrada gıdıp deneme turu atmak hangısının kullanımı senın ıcın rahatsa ve ustunde durusun ıyıyse onu al derım.unutma son karar her zaman senın.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
class 9-b raptor
İstanbul
A Rh (+)karar veremıycek bır sey yok onemlı motor almaya karar vermek,sonrada gıdıp deneme turu atmak hangısının kullanımı senın ıcın rahatsa ve ustunde durusun ıyıyse onu al derım.unutma son karar her zaman senın.
lıve to rıde,rıde to lıve
RR aranıyor
Ankara
0 Rh (-)Cumartesi günü noterler açıkmıdır ? yarın alabilirim 2 sinden birini.
| Pitbull isin't be played the game |
Gri Class kullanıyorum , çok memnunum.Siyah renk kesinlikle daha çekici , ancak class daha güzel.
RR aranıyor
Ankara
0 Rh (-)Bekliyeyim pazartesiyi ozaman.
Fakat Class beni daha cok üzerine çekiyor fakat renginin gri olması bi okadarda itiyor.
Napsamki yaw siyah rengi cok seviyorum ama siyah renk kadar t Gidonuda cok seviyorum![]()
| Pitbull isin't be played the game |
caponord
Samsun
B Rh (+)siyah daha iidir....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 250 model 2006
İstanbul
A Rh (+)dostum bn e9 derım ama b9 u hıc kullanmadım sadece sıyahı satarken sankı daha rahat satarmısssın gıbıme gelıyo... bak yada ıkı satıcıyla konus hangısı bırazcık daha fıyat kırarsa onu al.
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Bence ikisini de alma.. Siyah bir Class al. Kafan rahat eder... Radyatör sorunu yoktur. Bence çok havalı.
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)sıyahın bakımı cok zor...
en ufak bı cızık kabak gıbı ortaya cıkıyor...
bende sıyah var...
ama sıyah motor kıyafetlerı ( ozellıkle sımsıyah bır kask) ıcınde grı class kullanmak motorcuya cok yakısıyor...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)