:?:?
:lol: [smilie=redcolorz3_pdt_04.gif] ya arkadaşlar şimdi ağaç dikmenin zamanımı anlamadım gitti hadi diktik tutarmı ya fidanlar donmasın
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+):?:?
:lol: [smilie=redcolorz3_pdt_04.gif] ya arkadaşlar şimdi ağaç dikmenin zamanımı anlamadım gitti hadi diktik tutarmı ya fidanlar donmasın
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)sneksavar kardeş ve adminile modlar.aranızda görüşün ortak zamanı oluşturun lütfen.dikili bir agaçımız olsun yaw![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Keeway ARN125
Kocaeli
0 Rh (+)carvalho isimli modla mesajlastım cvp bekliyorum
istikbal göklerdedir !!!
34 VSU 70
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Adam başı 1 fidanla sınırlı kalmasın bu olay.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Carvalho isimli mod, ajan ismi gibi oldusnakesawar Nickli Üyeden Alıntı
Snakesawar demiş ki nereye dikim yapılacaksa o ilçenin orman müdürlüğüyle temasa geçiliyor; kendileri bize dikim yapılacak yer belirliyor be fidan bile verebiliyorlar.
Bunun için ilk buluşmamızda bu konuyu ele alacağız. Tarih ve yer tespit edip kürekler elimizde malalar belimizde ağaç dikimi yapacağız.
Dikim için öğrenci arkadaşlara da uygun olması açısından Şubat ayı uygun görünüyor.
Havalar motor kullanımı için müsait olmazsa 4 tekerleklilerle organize oluruz...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bende bi ajanlık sezinlemiştim zaten 007 Selçuk ..Carvalho Selçuk...:P :P :P zaman önemli değil zaten buyuk olasılıkla cumartesei pazar organize ediliyor şubat tatillerini zehir etmiyelim öğrenci kardeşlerimizin bana her tarih uyar motor olmadı araba olmadı yaya
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)