anadolu yakasından pazar günü sabahı gelen varmı..?
feribotla sirkeciye geçicem..
benim hondaya pösteki yani işlenmiş koyun postu arıyorum.. fuarda bulunurmu acaba?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)anadolu yakasından pazar günü sabahı gelen varmı..?
feribotla sirkeciye geçicem..
benim hondaya pösteki yani işlenmiş koyun postu arıyorum.. fuarda bulunurmu acaba?
Konu kaldera tarafından (22.March.2008 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
250 9E
İstanbul
A Rh (+)bizide yazın
beykozlu+1
(alperim bilet vardır inşallah)
Ali İnaç
BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)Chopell kaskını al gel arkadasım...yoksa da bildir. ayarlarız bi şekilde...sabah dolmahcede olunacak...en gec saat 10.00 da.ona göre bildir alırız seni ....Yarın hava coooookkk güzel...
0535 242 44 12 - alex---x@hotmail.com
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)abi fazla bilet varmı ben yanımda bir kişi getiricem yada parayla alabiliyormuyuz ? veriyim parasını ama ben otobüsle gelicem yanlız motorum ali ustada
Yunus Emre
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bilet var arkadaşlar herkese yeter.
yol yapalım yol
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Evet tanesi 50 ytl herkeşe yeter biletler![]()
Yarın hava güzel , parçalı bulutlu görünüyor.Yalnız arkadaşlar ben hala ehliyetimi alamadım , sertifikam var ehliyet almaya hak kazandığımı gösteren.Biliyorum ehliyet yerine geçmiyor ama bir sorun olur mu sizce?
Bir de ben fuardan yan çanta ve deri elcik almayı düşünüyorum , uygun birşey bulabilir miyiz?Ben kırık dökük plastik yan çantalarımı çıkarıp da mı geleyim?Orada takar mıyız?Nasıl olur?![]()
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)vakitsizlikten dolayı fuara gelme planım yoktu hatta 2 tane biletim vardı gidemeyeceğim için biletleri bir arkadaşıma verdim
son dakika plan değişti fuara gelicem ama ne motorrum var ne biletim motoru şirketin otoparkında bıraktım :(
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ehliyet sorun olmaz aytekin, yarın heryer motorcu kaynayacak çünki, sadece kazaya karışma yeterli ;) çanta konusuna gelince, heybe tarzı bir çanta alırsan orta bağlantısını takıp arka koltuğunun üzerine atabilirsin tabi bunun için çantalarını sökmüş olman gerekiyor, ama sen gene normal gel sonra takarsın çantalarını alırsan.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)