| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)Konu delibeygir tarafından (28.March.2008 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Arkadaşlar Müslüm Baba nın dediğini yabana atmayın ve konu üzerinde iyi düşünün çalışın derim. Motorları güçlerine göre 5 erli gruplara ayırarak yüksek cc li motorların oluşturduğu grup önden gitmesi kaydıyla 5 er dakika arayla çıkış yapıp önceden belirlenen mola yerlerine varmak hedefiyle yol yapın. Balıkesir den yol gidiş geliş olacağı için dikkatli olunması gerekmektedir.
Biz Ankara olarak toplanıp yol durumu konusunu konuşacağız. Büyük ihtimal Ankara Balıkesir arasını trenle gelip Balıkesir Ayvalık arasını motor sürüşü ile tamamlarız, dönüş de aynı şekilde olacaktır.
Ankara dan en az 15 motor ve artçılarla birlikte en az 20 kişi olmazsak ben bu İl başkanılığı işini bırakırım. 500 ü geçgin üyemiz var, biz orada en az 200 kişi olamayacaksak, boşa emek sarfediyoruz demektir. Haziran sonu daha vakit var, Gün ola hayrola.
Konu Aksu tarafından (28.March.2008 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Güncel liste...
İSTANBUL
1-BULL
2-aidikurt
3-Carvalho
4-okan + modlady (capokanoya)
5-Batis
6-inci
7-kaanka + eşim
8-h_zafer_y
9-Emrahküçükgirgin + Pınar Hn.
10-müslümbaba + Sevgi Hn.
ANKARA
1. aksu + 1
2. aslanburçlu +1
İZMİR
1. Komoster
KOCAELİ
1. Tatar
Konu carvalho tarafından (28.March.2008 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kuvvetli motorların arkasına 5 litrelik teneke bağlarız hızli gitmezler ha gideceklermi o zaman süratten teneke yola vurur sıçrar kasklarına vurur yani işte eyle bizimki züğürt tesellisi oldu birazcık demi
![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)SLM ARKADAŞLAR...
Daha motorumu bile almadım ama bu gezi işine heyecanlandım..
Detayları bekliyorum..Kayıt nasıl yapacağız?
Ayvalık ta Şeytan sofrası denen yerden gün batımı muhteşemdir...Cunda adasını da ziyaret etmek lazım..
Herkese Selamlar
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bilgihan, organizasyonumuz kendi içimizde olduğu için kayıt gibi formalitelerimiz yok. Sadece gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırıyor listeye, planlamayı ona göre yapıyoruz.
gezi tarihinde motorun olmasa bile buluşmamıza katılabilirsin, memnun oluruz. İlk buluşmamıza arabasıyla gelen dostlarımız olmuştu; uzak yol handikapı.
yol yapalım yol
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)