bull'un yılancığı yeter börtü böcek bırakmaz merak etmeyinbütün nöbetleri ona yazarız dolaşır durur ortalıkta tayfunda arada bir kontrol eder onu
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)bull'un yılancığı yeter börtü böcek bırakmaz merak etmeyinbütün nöbetleri ona yazarız dolaşır durur ortalıkta tayfunda arada bir kontrol eder onu
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
DD250
İZMİR
0 Rh (-)tamam ozaman.....
nöbetçiler sağlammış..
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)değerli admin ve modlar,
Allah kolayluk versin.zor bir görev sizi bekliyor.acizhane bazı önerilerim olacak.mutlaka konuya hakim diğer arkadaşlarımda fikirlerini söyleyecektir.sizlerde eleyip en iyisini bulmaya çalışacaksınız.
1.mekan fiyat avantajı saglamalı(kimse falanca yeri daha ucuza kapatırdık diyememeli)
2.tercihen çadır kurulabilecek alanı bulunan tesis seçilmeli
3,mutlaka bölgeyi iyi bilen bir site dostumuza tesis önceden en az iki kez habersiz denetlendirilmeli
5.100 kişi olabileceğimizi umarak tesis kapasitesi gözden geçirilmeli.
6.fiyat anlaşması yaparken mutlaka bu konuda deneyimi olan bir arkadaşımızdan destek alınmalı ki ben fiyat pazarlıgında iddaliyim
7,internette küçük bir gezi yaparak bize hitap edebilecek bir yer buldum.ektedir.eminim sizler daha iyisini bulacaksınız
http://www.ayvalik.web.tr/tr/oteldetay.asp?otel=ZAFER PANSİYON
sevgilerimle
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Regal Raptor Class
Ankara
B Rh (+)beni de ekleyin listeye...
ihtiyaç duyulduğu takdirde kamp ile ilgili konularda yardımcı olabilirim
özellikle yeni malzeme alacaklara tavsiyelerde bulunabilirim.
mesela çadır alırken dikkat edilmesi gerekenler gibi...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
DD250
İZMİR
0 Rh (-)bu tesis güzel ben görmüştüm hemen deniz kıyısında..ancak müdavimi çok ve organizasyon hafta sonu olduğu için hafta sonu çoğu tesis ve burasıda dolu olabiliyor.ben gittiğimde sadece 1 boş oda vardı...onuda bana vermek istedikleri rakam başka pansiyonda 2 gece konaklamıştım...
çadır kurulacak yeri yok ayrıcada.
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Anladığım kadarıyla Rıza öncü birlik de olmaya razı.
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)ŞANLIURFA
1- Matemmatik (Artçısı yok) :(
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Aytaç kardeşim geldiğine çok sevindim...
Az buz yol yapmayacaksın, işte chopper ruhu
Aklıma bir fikir geldi. Ayvalık'a en uzun yol yaparak gelen raptorcuya bir plaket verelim.
Hatta kategorileri arttıralım... Dur bak biraz düşünelim bu işin üstünde.
ilk gün 22 motor 30 kişi olduk. Şahane katılım...
100'e kadar devammmm!!!!!
Konu carvalho tarafından (28.March.2008 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)tarihlerin belli olması çok iyi olmuş. demekki artık kolları sıvamanın vakti geldi ;)
adminim İzmir alanına adımı yazmamışsın, geleceğimden şüpen yoktur umarım. lütfen eşimle birlikte benide listeye yaz. böyle bir organizasyon kaçmaz. muhakkak orada olacağız.
hakkı+sibel
hakkı
DL1000
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Okan duymasın, Samsundan Ankara, Ankara dan Mersin Kino babanın yanına ordan da Ayvalık yapar en uzun yol diye kapar hediyeyi, Herif alışdı dipsiz gölde beleş votkaları içmeye.
Aytaç gerçekten ben de sevindim geleceğine. Gelirken Adana falan topla gel.
Kino Baba sana sormamıza gerek yok, sensiz olmayacağını herkes biliyo.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)