Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Bu tipler en çok, hatta en çok demeyeyim de hepsi İstanbul da var. Diğer illerde böyle durum olamaz ve olmaz olsa da fazla yaşamaz, ya meslek değiştirir ya da mekan. İstanbul da halk arasında birlik yok neden çünkü 40,5 milletden insan var da ondan, herkes birbirinden tırsıyor ve ara da böyle köpekler çıkıyor meydanı boş buluyor, önüne geleni kapıyor. Gerektiği yerde diş göstereceksiniz.

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tipler en çok, hatta en çok demeyeyim de hepsi İstanbul da var. Diğer illerde böyle durum olamaz ve olmaz olsa da fazla yaşamaz, ya meslek değiştirir ya da mekan. İstanbul da halk arasında birlik yok neden çünkü 40,5 milletden insan var da ondan, herkes birbirinden tırsıyor ve ara da böyle köpekler çıkıyor meydanı boş buluyor, önüne geleni kapıyor. Gerektiği yerde diş göstereceksiniz.
    dedem doğru söylemiş... bende hiç raslamadım buralarda.....genelde yol verirler ...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Şerefsizmi arıyosun memlekette sürüsüne bereket Ama Aksu dedemin dediği gibi yüzde bir iki değil yüzde 25 -30 ları buldu bunların oranı okadar çok arkadaşım varki artık bu meslek yapılmaz diyip plakalarını satıp başka işlere soyunan bizde aşağı yukarı bu sebeplerden bırakmıştık bu işi.Bence dövmek o anlık çözüm ertesi gün herşey aynı oluyo bu işin çözümü trafik denetlemede bitiyo istanbulun heryeri kameralarla izleniyo.Sadece olay olduğunda değil olmadanda izlenip kafa gösterenlere sıkıştıranla tehlikeli araç kullanmaktan kasti adam sıkıştırmaktan okkalı ceza kesilse iki üçkere canı yansın zaten bidaha yapmazlar hatta 3.de üç beş ayda hapiscezası koycan aklını alıcan hepsinin.Bide şu var sıkıştırmasalar bile motorlara karşı gıçık kapanlar bu şerefsizlerle sınırlı değil çoğu insan arabasını çizip aynasını kırıp kaçan motorculardan dolayı hepimize gıcık kapıyo.Bununda bi çaresini bulmak lazım gibi geliyor bana.

Trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım
    Uyarıya uymayanları HAYDAR la tanıştıralım
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

yeşilkapak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HÜSEYİN KURTULUŞ
    Serbest Meslek
     DD 250 E9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [quote=yenikoylu_ua;57531]Şerefsizmi arıyosun memlekette sürüsüne bereket Ama Aksu dedemin dediği gibi yüzde bir iki değil yüzde 25 -30 ları buldu bunların oranı okadar çok arkadaşım varki artık bu meslek yapılmaz diyip plakalarını satıp başka işlere soyunan bizde aşağı yukarı bu sebeplerden bırakmıştık bu işi.Bence dövmek o anlık çözüm ertesi gün herşey aynı oluyo bu işin çözümü trafik denetlemede bitiyo istanbulun heryeri kameralarla izleniyo.Sadece olay olduğunda değil olmadanda izlenip kafa gösterenlere sıkıştıranla tehlikeli araç kullanmaktan kasti adam sıkıştırmaktan okkalı ceza kesilse iki üçkere canı yansın zaten bidaha yapmazlar hatta 3.de üç beş ayda hapiscezası koycan aklını alıcan hepsinin.Bide şu var sıkıştırmasalar bile motorlara karşı gıçık kapanlar bu şerefsizlerle sınırlı değil çoğu insan arabasını çizip aynasını kırıp kaçan motorculardan dolayı hepimize gıcık kapıyo.Bununda bi çaresini bulmak lazım gibi geliyor bana.

MEHMETONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MONUR
    gizli
     RR250D/2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şerefsizmi arıyosun memlekette sürüsüne bereket Ama Aksu dedemin dediği gibi yüzde bir iki değil yüzde 25 -30 ları buldu bunların oranı okadar çok arkadaşım varki artık bu meslek yapılmaz diyip plakalarını satıp başka işlere soyunan bizde aşağı yukarı bu sebeplerden bırakmıştık bu işi.Bence dövmek o anlık çözüm ertesi gün herşey aynı oluyo bu işin çözümü trafik denetlemede bitiyo istanbulun heryeri kameralarla izleniyo.Sadece olay olduğunda değil olmadanda izlenip kafa gösterenlere sıkıştıranla tehlikeli araç kullanmaktan kasti adam sıkıştırmaktan okkalı ceza kesilse iki üçkere canı yansın zaten bidaha yapmazlar hatta 3.de üç beş ayda hapiscezası koycan aklını alıcan hepsinin.Bide şu var sıkıştırmasalar bile motorlara karşı gıçık kapanlar bu şerefsizlerle sınırlı değil çoğu insan arabasını çizip aynasını kırıp kaçan motorculardan dolayı hepimize gıcık kapıyo.Bununda bi çaresini bulmak lazım gibi geliyor bana.

+1 yerden göğe kadar.
    E5 te dünya kadar makas atan,kapışan araba neden tespit edilemiyor o kadar kamera varken? Bilinçsiz motor sürücüleri de dahil! Bir çoğumuzun maduriyeti bu motorcuların topluma yaydığı önyargılardan kaynaklanıyor. O taksi şöförüne 1 ay istanbul'da motorla gezme cezası verilsin isterdim...
    34 UY 5765

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı MEHMETONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O taksi şöförüne 1 ay istanbul'da motorla gezme cezası verilsin isterdim...

Ankara da taksi değil de bir iki özel oto sürücüsü yaptı yanlışı fazlasıyla tepki alınca bu seferde kaçacak yer aradı. Birini trafik ekip aracının durduğu yere sıkıştırdım, ben durdum inerken kaçtı, polis ne iş diye soruyo, dedim şerefsizlik yaptı şimdi yemedi kaçtı.
    Arkadaşlar biraz diş gösterin korkmayın, yeterki haklı olun, fazla kızdırırlarsa motorla kapıdan dalar camdan içeri girer adamı parçalarına ayırırım. Ben 31 senedir ehliyetli Ankara yollarını eskittim meydanı üç beş köpeğe mi bırakacağım.

kawancha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet mehmet
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ülkende ehliyet için sağlık raporun verilirken bütün muayeneleri 3 dakika içinde bitirebiliyolarsa, trafik cezaları sadece devletin gelirine dokunan kısımlarda bu kadar ağırsa daha bu gibi insanlardan trafikte binlerce olacaktır.

a.Bülent DAYIOĞLU
    YÖNETİCİ/OTOMOTİV
     kanuni caracal 200
     Türkiye/İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben böyle bir olaya tanık oldum arkadaşlar....
    sarı bir şahin maslakta üzerinde artçı olan bir scooter'ı bunalttı , bunalttı , sonra ne mi oldu ?..
    yazık oldu !... motorcuyu kaldırıma sıkıştırınca çocuklar düştüler..sonra ne oldu dersiniz ?..
    trafik sıkıştı , motorcular kalktılar , motorlarına binip öndeki şahine yetiştiler , arabadan dışarı çıkarıp kafasını , ağzını burnunu kırdılar...hele kaskları ile bir kafa vuruşu vardı ...benim bile tüm kötülüğüne rağmen adama acımama sebep oldu..
    olaya şahit olan herkez motorcuya hak verdiği için kimse ayırmadı bile !..
    e iyimi oldu ?...hayır !...imajımız sarsıldı !....sokak ortasında adam dövmek hiç yakışık almadı !..motorcular eşkiya gibi göründü belki.... ama yine de .

elinize sağlık çocuklar !....bazen lazım !...

delibeygir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h.zafer yükselen
    elektrik-elektronik teknisyeni
     Yok
     Muğla - fethiye
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    13
    arkadaşlar böyle bir durumla karşılaşırsanız tepki verebiliyorsanız verin ama bu imkanınız yoksa mümkün olduğunca plaka almaya çalışın aldığınız plakaları motorlu polislere bildirdiğiniz vakit onlar gerekli olanı yapıyorlar yakındaysa peşine bile düşüyolar
    BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!

HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!

BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİ DELİBEYGİR !!!

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bu konu çok uzadı, kapatalım,bizi izleyen ekmeğini şoforlükten kazanan bir sürü insan var, bu yazıları okuyor, bu yazıları okudukça bize daha da diş biliyorlar, o yüzden bu konuyu burada kapatın.

ADMİN LÜTFEN BU TOPİĞİ KLİTLEYİN.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)