Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

20 Ytl - 135 Km

Arkadaşlar daha önce böyle bir konu açılmıştı sanırım , ancak bulamadım.Durum şu ; Motoshow'dan dönerken yolda benzinim bitmişti.Yedek depoya alıp yaklaşık 1 kilometre gittikten sonra bir benzinciden 20 Liralık benzin aldım.Bu benzin de bugün okuldan dönerken yolda bitti.20 liralık benzinle 135 kilometre yapabilmişim.Şehiriçi belki ama bence fazla yakıyor benim motosikletim.Sizce normal mi?(Egzostlarım açık değil.)

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Benzin hangi firmanın benzini, birde filitreden kaçak varmı benzin kokusu falan aldın mı hiç giderken? Birde hava basma ihtimali var benzincinin tabiki :?

Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzin hangi firmanın benzini, birde filitreden kaçak varmı benzin kokusu falan aldın mı hiç giderken? Birde hava basma ihtimali var benzincinin tabiki :?
    BP'den almıştım benzini , kısa süre önce rutin bakıma gitmiştim bir problem yok dedi Ali Usta.Benzin kokusu da gelmedi hiç.

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Valla benzinde shellden şaşma aytekincim, aklı kelden benzini shellden alıcaksın, büyük ihtimal hava bastılar sana ...

Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benzinde shellden şaşma aytekincim, aklı kelden benzini shellden alıcaksın, büyük ihtimal hava bastılar sana ...

Şimdi Shell'den aldım zaten.Normalde Shell'den alıyorum da BP denk gelince iyidir dedim aldım , almam bir daha.(Sende saç var aslında ama bu seferlik akıl alalım bakalım senden. )

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    batis dostum sen birde eksozları açtırıcam diyorsun, busefer benzin bidonuyla dolaşırsın onagöre....

Alıntı kaanka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    batis dostum sen birde eksozları açtırıcam diyorsun, busefer benzin bidonuyla dolaşırsın onagöre....
    Benzin bidonu mu? Scooter sesi mi? Benzin bidonunu seçiyorum!

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet bendede bi gariplik var geçen maslak opetten tam boğaza kadar fulledim (41 ytl. ) 263 üncü kmde yedeğe geçtim normalde şimdiye kadar 350 de bile yedeğe geçmezken ama ilk defa opetten almıştım ne oldu hala anlamadım bu sefer yine PO.den aldım 40 ytl boğaza kadar bakalım kaçta yedeğe geçecem
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    eger butun ayarların dogru ıse.
    cok yakmasının tek sebebı var.oda ARA GAZI...
    ben korna yerıne ara gazı kullanmaya basladıgımdan berı benım makınada cok yakıyor:mrgreen:

eksoz sesı cıkaran korna buldugumda hemen alıcam..
    emınım o zaman yakıt sarfıyatı dusecektır...:mrgreen:
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    20 liraya en az 180 km. yol yapması lazım normal bir Regal in. İyi bir usta eli değmesi lazım, hava filitresi nasıl temizmi veya temiz gözüksede ne zaman taktın belki nemden şişmiş ve hava geçirmiyordur. Karbüratör ayarların nasıl, mesela Müslüm Baba yazmış 3 tur diye ama bence 2,5 tur olmalı ve rolanti ayarı ile normalleştirilmeli. Bujilerin durumu, hatta arka kampana ayarı bile önemli, belki frenleri sıkıyordur. Zincir in gergin mi o da tutar motoru. Lastik havaların nasıl ona da bak. Motoru sürerken yüksek devirde kullanmayın, gazı yavaş yavaş yedire yedire verin. Fatih in dediği gibi artistlik yapacam diye ara gazı da vermeyin, eksozdan ses gelsin diye, altı üstü 250 cc. eksozdan ses gelse nereye kadar gelecek, yanaşacak yanına bir 800 cc alacan tüm havanı Hehehehe. Az yaktırmak biraz da sürücünün elindedir.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)