Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Odun için küreğe baltaya gerek yok, sağlam bir urgana taş bağla, ağaçların kuru dallarına salla urganı, alttan asıldınmı ağaç dalı yerde.
    Şu şişme yatakbence hiç kullanışlı değil, yüksekliğinden dolayı çadır içinde alan daraltıyo ve içindeki hava da gece soğuduğu için biraz üşütüyo, oynak olduğu için rahat vermiyor. Ayrıca birde pompa taşıman gerekiyor. Bence en iyisi kalın mat.
    Telefon şarjı için çakmaklık alın ve uçlarını aküye bağlayın, araya da bir sigorta takın. çakmaklığı da selenin altında takım kutusu için ayrılmış yere koyun, telefonunuzu ordan şarj edersiniz. Yaşar Baba da Lunatic Ahmet de ve bende var bildiğim kadarıyla.
    Yemek içinde hazır konserveler bence daha iyi. Öbür türlü tencere tava derken malzeme yükü ve hacmi artıyor. Plastik bardak çatal kaşık iş görür. Dağda bir ay kalacak değiliz yani sonuç da.
    Çadır için de yağmur falan olursa üzerine kapatmak için geniş naylon.
    Su deposu benzeri katlandığında yer işgal etmeyen naylon bidon musluklu olandan. Suyu doldur ters çevir ağaca as, sana hazır çeşme.
    Ayrıca ağrı kesici ilaç, yara bandı falan da olmalı yedekte.
    Motor için bulunması gerekli tamir bakım vs. malzemeler.
    Konu Aksu tarafından (03.April.2008 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Aksu abi, kamp malzemeleri konusunda müsadenle Lunatic Ahmet'i tek geçiyorum. KApıdağ'da biz aval aval dolaşıp köfteci ararken adam motosikletinden çıkardığı malzemelerle soslu makarna pişirivermişti, biz de şaşkın şaşkın bakakalmıştık

Ah gidi Kapıdağ gezisi, valla tadı hala damağımda... İliklerimize kadar toz toprak yemiştik ama deli eğlenmiştik...
    yol yapalım yol

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Evet Selçuk Ankara nın dikmeni, Bandırma Erdek in Kapıdağı Hehehe
    Ahmet her zaman öyledir onun için motoru yavaş gidiyo, çekmiyo o kadar yükü.

bilgihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgihan
    ihracat
     mondial 100 nt turkuaz
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    5
    Alıntı matemmatik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle tecrübeli arkadaşlarımızdan bir kamp malzeme listesi yapmasını ve bu malzemeler için minimum fiyata maximum kullanışlı olan markaları ve/veya modelleri önermelerini rica edeceğim.
    Benim listem:
    1-Çadır
    2-Şişme yatak
    3-Uyku tulumu
    4-Ocak
    5-Yemek kabı (Kamp tavası)
    6-Çok amaçlı çakı
    7-El feneri
    8-Sinek kovar sprey
    9-Çakmak
    Bu ürünlerin hepsini www.hepsiburada.com adresinde buldum fakat çok çeşit olduğundan kafam karıştı. Mesela çadır fiyatları 50ytl-500ytl arası ve civarında değişiyor... ???
    NOT:Bu topic için burayı uygun buldum fakat daha farklı bir yer düşünürlerse admin veya mod arkadaşlardan konuyu taşımasını rica edeceğim. Teşekkürler...

Aytaç kardeşim..
    sana diyebileceğim :: ben şişme yatak yerine Mat kullanıyorum..Çokdaha hafif ve uyku tulumuyla kullanılırsa rahat ediliyor.

çadır kurarken küçük bir çekiç te lazım olacaktır.Gerçi taşla da kurduğumuz oldu
    Ayrıca bir kupa ,şeker ve sallama çay tavsiye ederim..
    Tuvalet kağıdı da bulma şansın pek olmayabilir..kağıt havlu iş görür .)
    Umarım birileri de mangal getirir bende yok

kostak06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ferhat azkara
    emekli
     regal raptor
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sevgili Aksu şu bahsettiğin katlanır bidon ..Benim vardı delindi 2 senedir arıyorum bulamadım bildiğin
    bir yerde varmı av bayilerine buyuk marketlere benzinci marketlerine plastik satanlara baktım bulamadım onuda Müslüm baba ya sipariş etmeyelim yaww ayıp olur
    Ben ahaytımın 20 yılını dağda bayırda av için geçirdim malzeme çokta 5 senedir kullanmıyorum eski bohçaları bi açayım zevklı olacak özlemişim

Alıntı kaanka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok dostum ateş için odun modun lazım oluyor. ayrıca ateşi söndürmek içinde kürek.
    kaanka , YERLEŞMEK için değil kısacık bir kamp için gidiyoruz!Kürektir , testeredir, sakin ol yahu.

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    GÜNCEL LİSTE
    1-Çadır (Tercihen büyük olmalı)
    2-Kalın bir mat
    3-Uyku tulumu
    4-Ocak (+yedek tüp)
    5-Yemek kabı (Kamp tavası)
    6-Çok amaçlı çakı
    7-El feneri
    8-Sinek kovar sprey
    9-Çakmak
    10-Kağıt havlu
    11-portatif bidon
    12-Çakmak çıkışı ve tel şarz ünitesi
    Heralde liste tamamdır geldik bnların nerden ne kadara alınacağına...

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Önemli birşey var, ÇEKİÇ...

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı kostak06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Aksu şu bahsettiğin katlanır bidon ..Benim vardı delindi 2 senedir arıyorum bulamadım bildiğin
    bir yerde varmı av bayilerine buyuk marketlere benzinci marketlerine plastik satanlara baktım bulamadım onuda Müslüm baba ya sipariş etmeyelim yaww ayıp olur
    Ben ahaytımın 20 yılını dağda bayırda av için geçirdim malzeme çokta 5 senedir kullanmıyorum eski bohçaları bi açayım zevklı olacak özlemişim
    Ferhat Metro Grosmarket de, Praktiker de muhakkak vardır. Eski av malzemelrini karıştır orada işe yarar şeyler bulursun. Bende 10 sene oldu tüfeği tesisatı kaldıralı.

Matemmatik Aytaç, kamp malzemelerini büyük grosmareketlerden veya av bayilerinden bulabilirsin. Mesela yazlık çadır fiyatı 2 kişilik 20-25 YTL. Uyku tulumu 15-25 YTL.Şişme yatak 15 YTL. Kalın mat 15-20 YTL. Kafa lambası 6-10 YTL. Çakmak çıkışı vs. Elektrik malz. satan yerden alırsın hepsi 10 YTL. Diğerleri de ıvır zıvır. Birde ecza çantası yapı kendinize

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar hepinize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Çekiç yerine taş kullanılabilir diye yazmadım. Alet ve ecza çantasını da zaten olmazsa olmaz diye yazma gereği duymadım...
    Gross market konusuna gelince... Sanırım bir ara sizi Urfa'ya davet etmeliyim, çünkü o dediğinizden burda bulunmaz :(

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)