Enstrumantel olarak bile gitmeye bilir![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Enstrumantel olarak bile gitmeye bilir![]()
Yok
Ankara
0 Rh (+)Arkadaşlar bence program güzeldi ama reklam arası çoktu![]()
Koray DİREKLİ
Gölbaşı/ANKARA
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)cem özeride koymasalar daha güzel olacktı. ağzı bozuk herif.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)ya programın her dk izledim.ve şu cem özere acayip gıcık oldum.altında goldwing var diye kendini çok büyük motorcu sanıyo.kurye arkadaşa o kadar üsten bakıyodiki çok sinirime gitti.o kurye ona motorda öle bi ayar çekerde işte neyse.motora goldwing ile başlayan adamı niye çıkarmışlar oraya.birdaha o şahsın çıktığı programları izlemeyi düşünmüyorum.neyse hepinize hayırlı akşamlar.
caponord
Samsun
B Rh (+)başlığı açmama rağmen program saatinde acil işim çıktı izleyemedim.. ama gece 1:30 da tekrarını izledim (en azından reklamsız ve akıcıydı)
bu zamana kadar seyrettiğim en yapıcı ve olumlu motosiklet programıydı....yanlız beyazın ısrarla moto(r)siklet demesi çok komiğime gitti...
Cem özer haricinde herkes çok olumluydu...cem özerin ne zaman motosikletçi olduğu konusunda da hiç bir bilgim yoktu...
hem motorcu olmuş hemde ahkam kesmeye başlamış...demekki biz 20 yıldır boşuna piniyoruz bu merete...
ayrıca o chopper ci arkadaşta öyle göründüğü kadar mütevazi değil... burnu 5 karış havada .. cemiyetlerine dışardan girmek sohbet etmek olanaksız...hem Türk malı deyipte hemde fuarda satarken üzerine euro etiketler yazması da ayrı bi handikap...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)yahu bu cem özeri tv ciler niye tarihe gömdüler sanıyorsunuz siz ondan degil motorcu çuvalcı bile olmaz ilk önce insan olmayı ögrensin
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)walla ben ortasından itibaren izleyebildim motorsikletle ilgili bir program yapılması güzel tabiki amacem özer gibi bir adamın motor konusunu konuşmak için neden oraya çıkarıldığını anlamadım bence oraya sadece MTler ve motoru yaşam biçimi yapmış insanları almaları gerekirdi.
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
yokk
İstanbul
A Rh (+)selamlar beyler dün izleyenler görmüşlerdir beyazın programında bende vardım... ve gerçekten bize kamera önünde kamera arkasında hepsi çok iyi davrandı bende şaşırdım okan bayürgenden sonra bu çok iyi geldi... şarkımızıda söledik ve herşey güğzel gitti bence gerçekten bize saygı gösterdiler ve kimsede çıkarken şikayetci olmadı programdan en güzekide buydu...
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)dünyanın dengesını bozmamak adına sızler evlerınde tv seyrederken ben calıstım.23/50 cıvarı evdeydım.programın tekrarının oldugunu bılseydım ızlerdım.anladıgım kadarı ıle cok sey kacırmısım...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)