arkadaşlar konuyu dagıtmayın lütfen eger haftalık bulusmalarla ılgılı mekan onerılerınız varsa ozelden bana yada moderatorlere donun boylece konu dagılmamıs olur.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)arkadaşlar konuyu dagıtmayın lütfen eger haftalık bulusmalarla ılgılı mekan onerılerınız varsa ozelden bana yada moderatorlere donun boylece konu dagılmamıs olur.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya ne kızması canım benım hosumuza gıdıyor boyle onerıler ama bunu bızle ozelden oaylasınkı konu dagılması dedım yav sende amma alıngansı![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
250 9E
İstanbul
A Rh (+)Alperim,
Ne alınması yahuu?ben açıkça bilinsin diye yazdım topic'e.Sen bilirsin bu mekanları diye zaten ö.m atmadım.Ama nedense buluşma yerleri hep avrupa yakasında.Bakırköy bana çok uzak,taksim neyse bu yüzden fazla gelemiyorum buluşmalara
Ali İnaç
BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Cuma günüm arma'm hazır olmazsa mekanda huzursuzluk çıkartabilirim. Sonra biz uyarılmadık falan demeyin sakın (:
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hazır tabii ki kardeşim. Yeter ki Cumaya sen hazır ol
yol yapalım yol
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)cuma için benide yazın.. hemide motörümlen..bu yaz alperle bizi motörlen görmek pek bi zor olacağından konunun ehemmiyetine dikkatinizi çekerim.
alperim modum valla bu hatunlar bizi motorumuza hasret bırakacak::((
motörnen geliyorum::))) ağaç dikmeye ve abanta arabayla geleceğim için cuma toplantısına motorla gelmeye ikna edebildim:
) hem orası sigara dumanı olur şimdi dimi ama:
))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)
ya gencerim atalarımızın bir sözü var ama siz bunun 1 tanesini yapabiliyorsunuz gördüğüm kadarı ile la ne korkuyonuz hanımlardan haaaaaa rahatmı etmek istiyorsun ne demiş eyyyy yüce atalarımız avradın sırtından sopayı içinden sıpayı eksiketmeyin demiş bak 2 ciyide deneyin sonra kostak kostak gezin leynnnnnnnşiiiiiiiişşşşşşşşşşş şaka la şaka ciddiye almayın aman ha böyle bi :lol:lık sakın yapmayın
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)yengem okumuyo dimi komtanım nasıl olsa görüşürüz bi toplantıda
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)