| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)Konu kıvılcım tarafından (08.April.2008 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)onlar kesecek biz dikecez ya paraları bitecek yada bıkacaklar
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)O ayrı bir handikap tabiki umuyorumki arkadaşlarımız bunu bir angarya olarak görmüyorlardır.Burada amaç hem beraber olmak ve dahada kaynaşmak,beraber yol yapmak hemde geleceğimiz için cılızda olsa bir adım atmak,Çölleşmiş bir ülkede yaşamak istemediğimizi duyarsız bir topluluk olmadığımı olmadığımızı göstermek için yapılacak bir etkinlik olduğu için ilk günden beri yapılması için sabırsızlanıyorum. Bunu bukadar istememin sebebi ailem olarak gördüğüm sizlerle zaman geçirmek sizlerle yol yapmak bir şeyleri paylaşmak vede dünyanın nefes alabilmesi için küçükte olsa kendi adıma bir adım atmış olmanın hazzını yaşamak.
ARKADAŞLAR UNUTMAYALIMKİ DÜNYA BİZİM ANNEMİZ BU GÜNE KADAR ONUN İÇİN NEREDEYSE HİÇ BİR ŞEY YAPMADIK VE ONU SONUNA KADAR SÖMÜRDÜK AMA ARTIK ANNEMİZ BİZDEN YARDIM BEKLİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)valla helal agaç dikmeye mesaj sayısına bakın yüce agaçlar kesiliyor 4 mesaj ben ne digim valla biz arkadaşlarla bakanlıga toplu imzala baş vurduk ama motorcu arkadaşlardan sadece konu mesaj sayısı 4
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Kıvılcım, Pazar günü kesilen ağaçlardan 50 tanesini telafi etmeye gidiyoruz. Listede adını göremedim, umarım vakit yaratır sen de gelirsin. 4 değil 4 milyon mesajdan daha etkili olur fidan dikmek, klavyede, mürekkepte kalmaz...
Konu carvalho tarafından (09.April.2008 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Ağaç kesmekle insan öldürmek arasında hiçbir fark yoktur bence. Eminim ki o kestikleri ağaçlar cehennemde altlarında odun olacaklardır... ;,(

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)kıvılcım cidden neden senın pazar gunu agc dıkmeye gıdıyoruzda adın yok ???
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)