| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)En sonunda bizimde bir ormanımız oldu yıllardır hep bunu organize etmeye çalıştık ama olmadı demekki Gencere nasipmiş, sağolasın GENCER çok emek verdin bu işe.
Yalnız anlamadığım biz bu fidanları ÇATALCA ORMAN İŞLETMESİNDEN aldık ama Gencer Terkos Orman İşletmesi diyor, bunun hangisi doğru.
İnanın çok güzel bir gün geçirdik ama yine eleştirmeden edemeyeceğim şeylerin başında grup sürüşü, yaw arkadaşlar dilimizde tüy bitti artık şu grup sürüşünü öğrenelim, Polatın yeni iş yerinin açılışına gideceğiz bizim grup İstanbulda yol bulma özürlü olduğundan yine iş bana düştü, düştüm en öne aynaya bakmaktan boynuma ağrılar girdi,herkes geliyormu kaybolan varmı diye geriye dönüp bakmaktan belim ağrıdı, bir bakıyorum bizim motorlar 3 şeridi kapamış geliyor,arkamızda bir sürü araba basıyor kalayı, o kadar anlatmamıza rağmen kimse dinlememiş, bi yerde durduğumuzda herkes en öne gelip yolu tıkıyorlar, durma şeklini bile bilmiyorsunuz, KÖRÜK GİBİ KAPANACAKSINIZ KİMSE KİMSEYİ GEÇMEYECEK zaten bi durum varsa arka sıradakilere bu iletilir, merak içinde herkes öne yığılınca trafik akışını kesiyoruz.
Başka bir hata da gidilecek yerin topikte bir adresi krokisi yok bunu kesinlikle yapmalıyız, gruptan ayrı gelecek olanlar gidilecek olan yeri asla bulamazlar, bundan sonraki buluşmalara bir kroki konursa daha iyi olacaktır.
Terkos ve civarında her zaman olduğu gibi kamyon trafiği yine çok fazlaydı,bunlara hiç olmazsa pazar günü çalışmayın diyen yok,ortalığı savaş alanına çevirmişlerdi ve allahtan kimsenin burnu kanamadan bitirdik bu geziyi.
Ben dönüşte asfalttan hiç çıkmadan istanbul tabelalarını takip ederek Arnavutköy, Altınşehir ikitelli ve Merter yaptım,gruptan ayrıldım çünkü biliyordum herkesin kafasına göre döneceğini ki nitekim öyle olmuş,ama nerden buldunuz o stabilize yolu anlamadım,herkes macera arıyor. Benim eve dönmem 45 dk sürmedi.
KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM MERAK ETMEYİN GELEMEYEN İSTANBUL DIŞINDAKİ ARKADAŞLAR İÇİNDE FİDAN DİKTİK.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Grup sürüşü için modlar gerekli topiği açarak el attı zaten. İşaretler, grup sürüş düzeni her bilgi var orada. Sürüşten önce de detaylar konuşuluyor zaten. İş sadece bu kurallara uymaya kalıyor ve bu durumda sorumluluk herkesin oluyor.
Konu carvalho tarafından (15.April.2008 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Evet doğru haklısın kimse bu topiği okumuyor anlaşılan,bundan sonra gezilerde yola çıkmadan bir konuşma yapıp, uymayanlar hakkında işlem başlatalım en azından sitede teşhir edelim. Yada başka bir yaptırım uygulayalım, yoksa bi gün başımıza iş alacağız son pişmanlık fayda etmez.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Hatta eğitim sürüşleri bile uygulanmalı bence..(biz grup sürüş deneyimi olmayanları idare ederiz demek yanlış geliyor bana..)..liderler de dikkat etmeleri gerekenler neyse antreman yapmalı... deneyimsizleri uygulamalı bilgilendirmeli....Buna ayrı zaman ayırmaya da gerek yok..organizasyon yapıldığında yarım saat erken buluşup,olması gerekenler anlatılır güzergah üzerinde de uygulanır..acizane fikrim...
saygılar
Bilgihan YILDIZ..1970
FREE YOUR MIND !...
0 Rh (+)
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)tabii ki Müslüm Baba...pratikte herşey farklı malum..Teorik bilmek ne kadar yeter ki?
Bilgihan YILDIZ..1970
FREE YOUR MIND !...
0 Rh (+)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)