Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: ABANT A CUMARTESİ SABAH MI ÖĞLEDEN SONRA MI GİDİLSİN

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • SABAH SAAT 08 DE HAREKET

43 89.58%
  • ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET

5 10.42%
Sayfa 22 Toplam 52 Sayfadan BirinciBirinci ... 12202122232432 ... SonuncuSonuncu
Toplam 519 adet sonuctan sayfa basi 211 ile 220 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bugün Afyon çevre yolunda seyrederken bir Honda Shadow yanımdan geçti. Artçılıydı. Ben de hızlandım ve İkbal tesislerinde mola için durdular, tanıştık. Yeni almışlar motoru Ankara'dan geliyorlarmış. Motorun sahibi Utku adında eczacı bir arkadaş.. Abant gezisinden haberi olduğunu ve gidebileceğini söyledi. Sitemizi de ziyaret edecektir. Bilgilerinize.

Not: Shadow'u kullandım.. Keşke hiç sürmeseydim.. Çok moralim bozuldu çookkk...

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    son bir hafta kaldı... hadi gelen gelmeyen, duyduk duymayan elleri görelim yawww...:D:D:D

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiyecek konusu için orada mevcut lokantalardan da faydalanacağı gibi her katılımcı kendi yiyeceğini, içeceğini, kahvaltılığını, çatal kaşık bardak vs. getirirse sorun olmayacak ve orada yakılacak mangal ateşinden de faydalanılacaktır.
    Abant a varış olarak saat 12,00 de E5 üzeri Abant ayrımında tüm katılımcılar bulışacak ve Abant a beraberce süreceğiz. Abant da dileyen kendi çadırında dileyen de oradaki beğendiği veya anlaştığı bir otelde kalabilir.

İSTANBUL ÇIKIŞLI HAREKET
    03 Mayıs Cumartesi günü saat 08,30 da yola çıkılacak şekilde İçerenköy Carrefoursa önünde - Boyner tarafında saat 08,00 de toplanılacaktır. Otobandan Bolu tüneli geçildikten sonra Abant turnikelerinden çıkılarak saat 12,00 de E5 Abant ayrımında olacak şekilde diğer katılımcı arkadaşlarla buluşulacaktır.
    İSTANBUL ÇIKIŞLI KATILIMCILAR:
    1- Aidikurt + 1
    2- Carvalho
    3- Yeniköylüua + 1
    4- Tayfun
    5- Müslüm Baba + 1 (kayış attı, gelmezse bende onun kayışı göle atacam)
    6- Bull
    7- Kaanka + 1
    8- Aslanburçlu + 1
    9- İnci
    10-Yeşilkapak
    11-Kaldera + 1
    12-Doğan
    13-Alex + 1
    14-Derkmen + 1
    15- Rızahoşgör + 1
    16- Gökhan + Rose
    17- Polo
    18-

ANKARA ÇIKIŞLI HAREKET:
    03 Mayıs Cumartesi günü saat 08,00 de İstanbul yolu Ostim kavşağını geçtikten sonra Batıkent Jandarma kavşağına gelmeden sağda SHELL benzin istasyonunda toplanacağız ve saat 08,30 da hareket edeceğiz. Yolda bir kez Cankurtaran mevkii benzinlikde 20 dk. mola verilecektir. Saat 12 de Abant E5 ayrımında olacak şekilde yolumuza devam edeceğiz. Katılımcı arkadaşlar, tam teçhizat koruma ve motorlarının bakımı ile depoları fullenmiş olarak otobandan yola çıkılacağı için KGS kartları da temin etmeleri gerekmektedir. Toplam gidiş 235 km. dir. (Geç kalan olursa Mehmet Aksu ya tel ile 0536 299 07 03 bilgi vererek gruba yetişmeye çalışsın.)

ANKARA ÇIKIŞLI KATILIMCILAR:
    1- Aksu + 2 Araba ile
    2- Lunatic
    3- Rommel
    4- Hilmi + 1
    5- Arnova + 1
    6- Kostak06
    7- Ongun
    8- Dağcı
    9- Koray61 + 1
    10-Malikoçaş
    11-MRQuanto
    12-

İZMİR ÇIKIŞLI KATILIMCILAR:
    1- Hakkı + 1
    2- Dr. Ali
    3-
    Arkadaşlar son liste böyle. Arabayla gelecek olanlar var ise muhakkak mangal tüp ve çaydanlık getirsin ki oradaki ihtiyacı karşılayalım. Ben getireceğim de bir takım yetmez. Yiyecek olarak da herkes kendi yiyeceğini getirirse çeşit bol ve zengin olur. Uyku tulumu harici ekstradan bir battaniye de getirirseniz daha garanti olur.
    Konu Aksu tarafından (26.April.2008 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    abi istanbul listesinde derkmen ikikere yazılmış liste sonunda 17 numara fazla olmuş zaten 14 numarada ismivarmış...

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün Afyon çevre yolunda seyrederken bir Honda Shadow yanımdan geçti. Artçılıydı. Ben de hızlandım ve İkbal tesislerinde mola için durdular, tanıştık. Yeni almışlar motoru Ankara'dan geliyorlarmış. Motorun sahibi Utku adında eczacı bir arkadaş.. Abant gezisinden haberi olduğunu ve gidebileceğini söyledi. Sitemizi de ziyaret edecektir. Bilgilerinize.

Not: Shadow'u kullandım.. Keşke hiç sürmeseydim.. Çok moralim bozuldu çookkk...
    Burak sen hemen motoru satılığa çıkar. Ben neden binmiyom başka motorlara, tecrübe işte. Shadow alırsan sakın ha Suzuki DL 650 ye binme.

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    müslüm baba kayış atık değilmi yahuu..
    bence adının yanına KAYIŞ ATTI takabilirse gelecek ibaresi düşün..:dil::dil:

birde önceki sayfalarda otobanda yol almaktan çekinenler vardı sanırım.bir alternatif yolda akyazı dan ayrılarak ŞEREFİYE -KUZULUK-DOKURCUN -MUDURNU yolunu izleyerek abanta varış olabilir..
    bu güzergahın özelliği çok harika manzaralı ve gezdik gördük keyif aldık demek şeklinde olabilir.
    ben ilk önce mudurnu ya gitmek istediğim için çok kesin olmasada AKYAZI dan ayrılabilirim..

yolu merak edenler için keyifli virajları bol.akyazı yol ayrımından sonra yaklaşık 75-85 km arasında mesafesi var abantın.yani bir haylıde yolu kısaltıyor..sürekli doğanın ormanın içinde 500 yılık bir yol.
    Konu kaldera tarafından (25.April.2008 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

polo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EROL HAHAMCI
    Serbest Meslek
     E9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar vedegerli kankalar sizleri selamlarım benide ekleyin çorbada tuzumuz olsun
    KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı kaldera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müslüm baba kayış atık değilmi yahuu..
    bence adının yanına KAYIŞ ATTI takabilirse gelecek ibaresi düşün..:dil::dil:

birde önceki sayfalarda otobanda yol almaktan çekinenler vardı sanırım.bir alternatif yolda akyazı dan ayrılarak ŞEREFİYE -KUZULUK-DOKURCUN -MUDURNU yolunu izleyerek abanta varış olabilir..
    bu güzergahın özelliği çok harika manzaralı ve gezdik gördük keyif aldık demek şeklinde olabilir.
    ben ilk önce mudurnu ya gitmek istediğim için çok kesin olmasada AKYAZI dan ayrılabilirim..

yolu merak edenler için keyifli virajları bol.akyazı yol ayrımından sonra yaklaşık 75-85 km arasında mesafesi var abantın.yani bir haylıde yolu kısaltıyor..sürekli doğanın ormanın içinde 500 yılık bir yol.
    Otobanın sıkıcılığına bu yolu tercih ederim ben şahsen. Sürüş günü gruplara ayrılabiliriz, isteyen istediği güzergahtan gider...
    yol yapalım yol

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otobanın sıkıcılığına bu yolu tercih ederim ben şahsen. Sürüş günü gruplara ayrılabiliriz, isteyen istediği güzergahtan gider...
    Cumartesi günü ayrılın, Akyazı ve Otobandan direk devam edenler olarak, her grubun öncüsünü artçısını belirleyin çıkın yola.

Akyazıdan dolaşacak olanlar Mudurnu üzerinden Güneyden Abant gölüne giriş yapacaklardır.

Otobandan direk devam ederek gelen grup ise Boluya gelmeden sağa Abant sapağından Kuzeyden Abant gölüne giriş yapacaklardır.

Buluşma yeri son nokta Abant gölü kamp alanı olsun. Biz de Ankara olarak direk aynı yere gelelim, yani E 5 Abant sapağında beklemeyelim. Madem öyle işte böyle.

sizlere kazasız belasız iyi yolculuklar.

Sayfa 22 Toplam 52 Sayfadan BirinciBirinci ... 12202122232432 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)