Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gencer kardeş senden para istiyen mi oldu kalbimi kırdın. merak eden arkadaşlar için yapılacak işe göre fiatlar değişiyo ama ortalama 300 - ila 1500 ytl arasında değişir. ama tabiki kiinin zevkine göre değişebilir. paradan ziyade motorumuzla beraber bizimle bir gün geçirmeniz lazım.
    Benimki Gri renk Class tipi.. Acaba aksesuar olarak neler yapılabilir? Örnek fotografları olan aksesuarlı bir gri Class var mı? Yada önerileriniz neler olur? "sen paradan haber ver herşey yapılır"gibi bir yaklaşım dışında bilgilendirici fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Ve öncelikle "olmazsa olmaz" olan aksesuarlar nelerdir? (örneğin ön cam vs.... ??)

Teşekkürler..

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimki Gri renk Class tipi.. Acaba aksesuar olarak neler yapılabilir? Örnek fotografları olan aksesuarlı bir gri Class var mı? Yada önerileriniz neler olur? "sen paradan haber ver herşey yapılır"gibi bir yaklaşım dışında bilgilendirici fikirlerinizi merak ettiğim için soruyorum. Ve öncelikle "olmazsa olmaz" olan aksesuarlar nelerdir? (örneğin ön cam vs.... ??)

Teşekkürler..
    Burak bence tek olmazsa olmaz var o da ön cam... Ön camı taktırdıktan sonra ne kadar gerekli olduğunu daha iyi anlıyorsun.
    Önem sırasına göre gidersek öne takılacak kuvvetli ışık veren iki sis lambası da gerekli aksesuarlardan.(farlarımız çok zayıf, selektör amaçlı uyarı için sisler gerekli)
    Yanlarda sert çantalarımız var ama cruiser havası vermesi için yanlara ve arkaya konacak deri çantalar
    Arka çantayı taşıyacak port bagaj (krom)

Bence diğer aksesuarlar tamamen opsiyonel... BEn klasik bir adam olduğum için yukarıdakilerden başka aksesuar eklemedim.

Bunların toplam maliyeti, 500-600 YTL civarında olur zannediyorum...
    yol yapalım yol

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Teşekkürler..
    makinayla beraber bizimle bir gün geçirmeniz lazım ancak öyle istediğiniz bi sonuç çıkar ortaya. gri de olsa fark etmez mutlaka güzel bir görüntü yakalanır

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak bence tek olmazsa olmaz var o da ön cam... Ön camı taktırdıktan sonra ne kadar gerekli olduğunu daha iyi anlıyorsun.
    Önem sırasına göre gidersek öne takılacak kuvvetli ışık veren iki sis lambası da gerekli aksesuarlardan.(farlarımız çok zayıf, selektör amaçlı uyarı için sisler gerekli)
    Yanlarda sert çantalarımız var ama cruiser havası vermesi için yanlara ve arkaya konacak deri çantalar
    Arka çantayı taşıyacak port bagaj (krom)

Bence diğer aksesuarlar tamamen opsiyonel... BEn klasik bir adam olduğum için yukarıdakilerden başka aksesuar eklemedim.

Bunların toplam maliyeti, 500-600 YTL civarında olur zannediyorum...
    Ben de yeterince klasiğimdir. Bence de bu kadarı yeterli olur. Ama dediğiniz gibi ilk önce ön cam ve far.. Anladığım kadarıyla bunları İstanbul'da yaptırabileceğim, Ankara'da böyle bir şansım yok sanırım..

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)