ah tayfun ah sen bakma millete boşver ama yinede lafın nerelere çekileceğini düşünmek lazım hele bu zamanda
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
0 Rh (+)ah tayfun ah sen bakma millete boşver ama yinede lafın nerelere çekileceğini düşünmek lazım hele bu zamanda
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Zaman daralıyor. Heyecanı sarmaya başladı şimdiden. O güne bir şey çıkmasın, gezmek görmek anlamında başka hiç bir ekstra istemem bu yıl. Fotoğraf şimdiden gözümde canlanıyor.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)Keşif turuna çıkacak arkadaşlar bu ön geziye 16 Mayıs akşamı çıksak ve 19 mayıs akşamı dönsek nasıl olurböylece çevreyi en ince ayrıntısıyla incelemek için daha fazla vaktimiz olur böylece hatta ayvalık çevresinide araştırıp daha iyi şartlar bulabiliriz su wc hatta elektrik bile.
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)Abanta gelemedim kurtlar oldu hamsi kadar (bu benzetmeyi AKSU abiden kaptım :-)...) bunu kaçırmam ertesi haftada sakarya var zaten ooofffff of süper olcak yaf
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)arkadaşlar ankaradan gelecek grup ne zaman yola çıkack ve kaç kişi çıkacak öğrenebilirmiyim. Ben 25 hazirandan sonra ancak müzait oluyorum ondan sonra ankaraya gelip oradan ankara ekibiyle ayvalığa gidebilirim. Aslında urfadan aytaç ile birlikte gidecektik ama maalesef benim işler planlarımızı alt üst etti. bu konuda bir bilgi alabilirsem sevinirim.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hocam şimdi sende plan yapacaksın haklısın.
1- Şimdi sırasıyla 30-31 Mayıs 01 Haziran SAKARYA POYRAZLAR
2- 05-08 Haziran HİTİT MOTOSİKLET BOLU KARTALKAYA SARIALAN YAYLASI ŞENLİKLERİ (Yönetim açarsa gezi topiğini sizlerinde haberi olacak.)
3- Sonra Bizimki 27-29 Haziran RAPTORRIDERS AYVALIK var.
4- Peşinden 3-6 Temmuz EMOK BİLECİK PAZARYERİ Motosiklet şenlikleri.
İşin açığı biz Ankara grubu olarak neye nasıl gideceğimize karar vermiş değiliz. Hangi etkinliğe gideceğiz hangisine gitmeyeceğiz bir konuşmamız olmadığı için sizlere belirleyici bir rota tarih ve gidiş planı sunamıyoruz.
Ferdi olarak gitme kararı olan arkadaşlarda kendileri bilir ne zaman nereye nasıl gideceklerini.
Sonuç 19 Mayıs tatilinde veya sonraki hafta toplanabilirsek yukarıda yazılı geziler için bir strateji belirleyeceğiz. Hocam biraz sabret. Selamlar.
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)slm arkadaslar bulusmayı sabırsızlıkla beklıyorum ızmırden gelecek arkadaslarla bergama kavsağında gorusmek uzere
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)