Olm benden ne istiyonuz, aile saadetimle oynuyonuz, fazla üstüme gelmeyin Samsun Angara İzmir dinlemem hepinizi gelir tek tek öperim bak.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Olm benden ne istiyonuz, aile saadetimle oynuyonuz, fazla üstüme gelmeyin Samsun Angara İzmir dinlemem hepinizi gelir tek tek öperim bak.![]()
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)yapmayın arkadaşlar.. geçen hafta müslüm babaya artçı oldum.güneşliden topkapı maltepeye geldik. İstanbul şehir trafiğinde bile 100 ün altına düşmedi .zaten ilk defa artçı koltuğuna oturmuşum. ben motordan bi indim dizlerim tirtir titriyor.zaten kendisinede söyledim.eh işte artçı koltuğunda oturmaya alışkın değilim ondan oldu filan diye geçiştirmeye çalıştım ama hakkatten hızlı gidiyor.. 30 senlik tecrübe öyle oluyormuş demekki. hiç kusura bakmayın müslüm dedem motorla dans ediyor .bizzat şahit olmasam yazmazdım.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
caponord
Samsun
B Rh (+)OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)tebrık ederım modum...
bu yollarda anca oyle bır motorla yol alınabılırdı...
surus esnasında dınlenme adı altındakı akrobasık hareketlerede hasta oldum...
Allah tekrarını nasp etsın...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)Abi süpersinya süper tek kelimeyleahhh o boyabat yolu yokmu ah ah hemen hemen haftada bir gidiom o yoldan artık sıkıcı geldi bi dahaki ay gene gitcem yemek veriyors tüm boyabatlılara köyde beklerim gelenleri etler plavlar keşkekler
tam gun belli olmadı hala
abi bizim sinopta mayısın ortasında panayır olacak bekteşağ köyünde her sene oluyor okan abi senin dükkandan biras bişiler alsamda orlarda satsam belki para kazanırım
( bu arada ayhan abigile selam benden
)
caponord
Samsun
B Rh (+)Serhat senin oraya olan gezimi de yayınlayacam ilk fırsatta...dönüşte de iyi ıslanmıştık yağmur çamur...:|
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)