| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
SABAH SAAT 08 DE HAREKET
ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
caponord
Samsun
B Rh (+)alayınıza helal olsun bee... valla dibim düştü...:mrgreen:
yanlız Gülçin bacımı hep üşürken gördüm...hasta olmamıştır inşallah...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)AKşam oldu dedik yağmurda ıslandık biraz da kuru yerde kalalım ve bastık geceleyeceğimiz yere yani Mudurnu ya gittik. Orada Kaldera Uğur ve eşi ile de görüştük, çünkü aynı konak da kaldık. Çok güzel ve tarihi bir kasaba olan Mudurnu da 1378 de Yıldırım Beyazıt tarafından yapılan camii yi ve Hamam ı gördük ertesi gün resim çekeriz bir daha gezeriz dedik ama nafile yağış izin vermedi.
Mudurnu da giderayak birkaç resim çektim
Uğur un da resmini aldıktan sonra geldik Abant gölüne ancak İstanbul yatıya geldiği için hemen uçuşa geçmişler, kimse kalmamış, bizim Kostak06 Ferhat abi toparlamış ortalığı buluştuk çıkışa yakın yerde, ayaküstü sohbetten sonra baktık tekrar mangal çay olayı zor gibi yağış nedeniyle
![]()
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)hepinizin eline gönlüne tekerine sağlık. İşlerim nedeni ile yanınızda olamasamda gönlüm hep sizinleydi.
Helal olsun hepinize....
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)güzel fotolar elinize sağlık...
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Yağmur müsaade etmeyince dedik bizde çıkalım, motorlar önden çıktı bizde peşlerinden çıktık, Uğur ve eşi orada biraz daha kaldıktan sonra Düzce ye geçeceklerdi.
Yağan yağmur Cankurtaran da kar a dönüştü ne de olsa rakım 1580 olunca.
Resim çok da bunlar özeti, katılan tüm arkadaşlara, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Konu Aksu tarafından (06.May.2008 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
YOK
İstanbul
0 Rh (+)
çok üşüdüm çok şimdide evde hasta yatıyorum fazla birşeyim yok ama ayaklardan fena üşütmüşüm bugün kötüyüm alperimin bile haberi yok daha garibim iyi baktı gerçekten.Arkadaşlar yinede herşeye rağmen gittim oralara kadar bunada şükür geçer nasıl olsa. Zaten bu katıldığım son geziydi:( bundan sonra sizler benim yerime gezersiniz
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)