Arkadaşlar egzosa naylon yapıştı ve ısıdan karardı nasıl çıkarabilirim ? Tavsiyelerinizi bakliyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor dd250E9
Antalya
AB Rh (+)Arkadaşlar egzosa naylon yapıştı ve ısıdan karardı nasıl çıkarabilirim ? Tavsiyelerinizi bakliyorum.
Murat Fatih Ataç
Body Building & Fitness Expert Trainer
0534 244 46 98
muratfatihatac@hotmail.com
muratfatihatac@gmail.com
RR 250 cc E9B
AB rh +
Kaş/Antalya
07 SAD 35
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Merhaba,ilk önce kafana takma,sonra selülozik tiner ile sil.Kalan ufak tefek parçalar olabilir.Onlarıda boyacıların kullandığı sıfır spatula vardır.Onlarla temizliyebilirsin.En sonunda da çelik parlatıcı işini bitirir.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
DD250
İstanbul
0 Rh (+)bulaşık süngeri de olabilir dostum bununla ilgili başlıklar vardı incelersen değişik yollarda bulabilirsin
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)arkadasım tıner kullanacaksan mutlaka ama mutlaka eksozların soguk olmalı...
bence sıcak su,sabır ve azim...bu ucu varsa tertemız olur...
pıyasada krom parlatıcı dıye satılan bır urun var...
ıs bıtımınde bunu surebılırsın...gıttıgıdıyor da var...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)aynı sorun bendede var ne tiner, ne krom parlatıcı, ne deterjan hiçbiri fayda etmiyor. kalın siyah bir tabaka var eksozda. tek çözüm keskin bir aletle kazımak ama o zamanda eksoz çiziliyor.
foam party
:mrgreen:
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)yok arkadaşlar süt şeklinde pastalar satılıyor yapımarketlerde . Ondan al 5 dakkada tertemiz oluyo ben dekiler enazından öyle çıktı
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Benimkilere yan çantalarım yapışmıştı... Kocaman siyah bir leke vardı. Tavsiye üzerine şu şekilde temizledim.
Egzostum sıcakken, sert bir tahta ile kazıdım. Tahta çelikten yumuşak olduğu için çizmiyor. Hiç bir iz kalmadı...
bilginize
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
a
a
A Rh (+)
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)aman beyler şımartıyorsunuz :-) Sadece iyi bir fikir yahu...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)