| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)kaanka kardeşim paylaşım için teşekkürler
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ulen ya aklıma geldi başladım gülmeye gene, bunu canlandırma yapıp kaydetmek lazım ya![]()
REGAL RAPTOR 9B
Ankara
B Rh (+)Arkadaşlart dayanamdım kusura bakmayım.
Antrekot
Hayvanın kol kısmından elde edilir. Birinci kalite biftektir. Mangal türü tüketime uygundur. Bahçe ya da balkonlarda barbekü yapmayı seven tüketiciler tercih eder.
Dana Pirzola
Antrikot (Entrecotes) bölümünden hazırlanan ettir. Tüketiciye kemikle birlikte satılır.
"Bon filet" karın içinde, bel kemiğinin iki yanından aşağıya doğru uzanan bölüm. Blok olarak çıkarılıyor, dilimleniyor ve dövülüyor. Eğer biz bu bonfile parçasını parmak biçiminde dilimlersek işte parmak şinitzeli ya da jülyen doğranmış bonfile etini elde etmiş oluruz. Ahh öğrenmek, ne güzel değil mi? Antrikot neresi, bonfile neresi, nuar nerede? Bu terimler genelde Fransızca kökenli olduğu için, yanlış yazıldığı da çoktur. Ama yerleri doğrudur.
ALLAH BİR KAVMİ CEZALANDIRACAĞI ZAMAN BAŞINA TÜRKLERİ MUSALLAT EDERMİŞ.
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)Allah Allah.. rakı balık bitti şimdi dana, büftek, antrikot başladı.. yerim antrikotunuzu bak lak lak yapmayın yazın bizide...:evil:
gencer +1
antrikot mantrikot bilmem ..şöyle yağlı kuzu pirzolayı tek geçerim..kuzuda körpe olacak yanında yoğurt olacak üfff...
Konu gençer tarafından (13.May.2008 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Regal Raptor Class
Ankara
B Rh (+)aaaaaah nerden çıktı bu sınav yaaa...
bizim hatun da girecek.
arıza çıkarmazsa ben tek kaçmayı deniyecem ama pek ihtimal vermiyorum...
Tamam, itiraf ediyorum ben bir KELEBIK ım:(:(:(:(
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ankara olarak 17 Mayıs cumartesi günü toplanacağız ve gezi üzerinde karar verip toplu olarak gidip dönmek için plan yapacağız. Bende plan hazır da hoşnutsuz değil gönül rızasıyla olsun istiyorum. Mesela 31 Mayıs cumartesi sabah erkenden yola düşüp, Pazar öğlen de Karasu-Akçakoca-Düzce den dolaşarak Ankara ya geri dönüş planı gibi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)