hayırlı olsun bi tur atarız artık :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal
İstanbul/bahçelievler
A Rh (+)hayırlı olsun bi tur atarız artık :D
Yamaha Fz6 Fazer
İstanbul
0 Rh (+)Atarız tabii yaa neredesin Emre göremiyorum seni..
Blgehan abi almıştı o kendisi özel yaptırmıştı işi oydu galiba hatırladığım kadarıyla belli bende özel yaptırcam.. Bari yaptırmışken afilli bişi yaptırcaz.. :|
Bunuda araştırma listesine yazalım...
Onlardan aldım motoru burhan usta bunlara göre yok dedi.. :(
Allahım şimdi beni kim koruyacak![]()
daytona 250
istanbul
AB Rh (+)Evet arkadaşlar,ben de yeni bir dd125e aldım.Bu motora göre koruma demiri nerelerden bulabilir veya yaptırabilirim? Sakaryadayım şu an,istanbula gelebilirim, yardımlarınızı bekliyorum
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)hemen sana şurada yaptırabilirsin diyemiyorum.ancak bende araştırıyorum.arkadaşım arıyor. dün bir yerle görüştüm.paslanmaz demirden yapacağını söyledi.bakalım benim istediğim gibi olacak mı?olmazsa yaptırmayacağım zaten.iyi birşey olursa sanada tavsiye edeceğim.haberin ola. o zamana kadar ALLAH seni korusun![]()
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)bana konuştuğumuz şahıs nikelaj olacak dedi ama açıkçası kullanacağı malzemeyi göstermedi.bunuda bir netliğe kavuşturayım ben iyi olacak.müsait bir zaman da konuşayım şu ustayla bakalım ne diyecek.
bu arada benden bizim koruma demirlerinin ölçülerini istemişti bilen varsa söyleyebilir mi?
benim motorda sadece ön koruma demirleri var. derçi onlarda dd125 e uymuyor.arka koruma demirlerinin ölçüleri bende yok. nasıl ölçü vereceğim ben bu ustaya yaw..
Konu vatansever tarafından (03.June.2008 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)