| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)bana konuştuğumuz şahıs nikelaj olacak dedi ama açıkçası kullanacağı malzemeyi göstermedi.bunuda bir netliğe kavuşturayım ben iyi olacak.müsait bir zaman da konuşayım şu ustayla bakalım ne diyecek.
bu arada benden bizim koruma demirlerinin ölçülerini istemişti bilen varsa söyleyebilir mi?
benim motorda sadece ön koruma demirleri var. derçi onlarda dd125 e uymuyor.arka koruma demirlerinin ölçüleri bende yok. nasıl ölçü vereceğim ben bu ustaya yaw..
Konu vatansever tarafından (03.June.2008 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ölçü işiyle bilgi vermen zor, düz demir olmadıkları için tam ölçüyü çıkartamazsın, bunun için bir motoru referans olarak götür kendi baksın ölçsün biçsin daha iyi olacaktır. Peki sana ne fiyat verdi yada verdimi koruma demiri için...
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)her şeyiyle hazır bir motoru dediğin gibi referans götürmeliyim.fiyatla ilgili konuşmadık.ancak usta babamın tanıdığı birisi.babamın aracılığı ile yapacak zaten.bakalım bir öğreneyim herşeyi siteye damlarım.
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)kazıklamaya kalkarsa burhan ustadan orjinalini alsın artık. ne diyeyim di mi ama
daytona 250
istanbul
AB Rh (+)ok arkadaşlar, gelişmeler dört gözle bekliyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)