Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hocam, rotan tek kelimeyle imrenilecek cinsten. Kazasız belasız gidip gelmek nasip olur inşallah.

Müsadenle rotayla ilgili keyfi ama önemli bir tavsiyem olacak;

Eğer Bursa-Çanakkale arasında mutlaka uğraman gereken bir yer yoksa (Bandırma, Biga, Gönen vs.) Çanakkale'den Tekirdağ-İstanbul'a gideceğin yolu Trakya üzerinden geçir. Hem Lapseki-Gelibolu-Keşan hattının güzel yollarını tatmış olursun, hem de Kocaeli-Tekirdağ arasındaki yolu git-gel yapmamış olursun.
    Eğer Marmara'nın altından gidersen ve İzmit-Tekirdağ arasındaki yolu geri dönmek koşuluyla katedersen sanki bir işin varmış da, onun için gidip geliyormuşsun gibi bir psikoloji oluşturabilir. Ve inan bana Tekirdağ'dan İzmit'e geri dönerken o yol sana sadece mecburen katedilmesi gereken bir yolmuş gibi gelecek, anlamsızca bir yük gibi görünecektir.
    Yalova'yı özellikle işaretlediğini gördüm. Eğer ille de uğrayacağın bir yerse Yalova, sen yine rotanı Trakya'dan çevir, Yalova'ya da İstanbul'dan feribotla geç. Sonrasında mavi hatta bir şekilde bağlanırsın nasılsa.

Çanakkale'den Eceabaat'a geçip Tekirdağ'da köfte molası verene kadar sürersin. Sonrası bir solukta İstanbul zaten. Ve eğer konaklama yerleri üzerinde oynama durumun varsa Eceabat'a da vakit ayırmanı tavsiye ederim. O kadar yolu tepip de Şehitlik'i pas geçmeni istemem açıkçası.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim...
    Aksu başkan: numaran zaten var abi bende, tekrar sağol. Ankara'da kalacak yer problemi var Ben nere olsa yatarım da motorum için kalacak yer önemli :D Bakalım artık Dikilide konuşuruz

Kino baba: Benim de Mersine gelişim hemen hemen o tarihleri bulur. Dikili öncesi Olympos ve Marmok düşünürsen gel birlikte çıkalım derim...

İnfinitedreams: Hocam aslında haklısın orda bir mantıksız güzergah var. Sebebi ise Yalovadaki amcam, Bursada askerlik yapan teyzeoğlu ve Bilecikteki EMOK festivali. Fakat yine de orda bi değişiklik yapıp Emok'a katılmadan amca ve kuzene dönüşte uğrayabilirim...

Diğer bütün arkadaşlara güzel dilekleri için teşekkür ederim. Allah hiçbirimize kaza bela vermesin. Görüşmek dileğiyle...

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Aytaç, yolun açık olsun. Allah kaza bela göstertmesin. Dikili'de görüşmek nasip olmazsa EMOK'la sebebiyle Bilecik'te görüşrüz inş.. Hayırlı yolculuklar dilerim..

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aytaç, yolun açık olsun. Allah kaza bela göstertmesin. Dikili'de görüşmek nasip olmazsa EMOK'la sebebiyle Bilecik'te görüşrüz inş.. Hayırlı yolculuklar dilerim..
    Abi kültür bakanını arayıp senin konseri iptal edeceğim

Böylece Dikili de buluşur sonrasında beraber takılırız. Senin çadırla uyku tulumlarını da benim motora transfer edip yengemin rahat etmesini sağlarız. Taşıma ücreti olarak ta bi yemek ısmarlarsın artık

Bu arada benim numaralardan birini al abi, her ihtimale karşı...

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bizim konser olacak gibi ya bilemiyorum artık.. Hayırlısı diyelim. İlginç olan tarafı şu ki her yıl Dikili'de olurum hatta bu yıl bile gidebilirim ancak bu ay sonuna konserle festivalin denk gelmesi ilginç oldu. Nasipten ötesi yok.. Telefonunu aldım, haberleşeceğiz kardeşim..

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

dağcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış KOÇAK
    Biyoloji
     Regal Raptor Class
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok güzel birrota çizmişsin... Hayırlısı ile tamamlamak nasip olur inşallah, Allah kaza bela vermesin, tekerine taş değmesin. Ve tabiiki de darısı hepimizin başına.
    Tavsiyem, uzun süreli faaliyetlerde programın gerisinde kalmama telaşı olur, sen kafana takma, yolun ve gördüklerinin keyfini çıkar, bol bol fotoğraf çek...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    durduğun yerlerde vakit buldukça internete girip resim atmayı ihmal etme(olabildiğince)!!! geçen sene tayfun gezi dönüşü resimlerin hepsini birden attı .. sonra sayfayı açıp resimleri görmek isteyen bizlerin bilgisayarları kilitlendi. belkide hala o resimlerin yarısına bakamamışımdır hayırlı kazasız yolculuklar dilerim.
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kazasız yolculuklar. Ben de hemen hemen aynı rotayı belki tersten yapacağım inşallah. Sıcağa kalmasam iyi olurdu ama işleri ancak bitiririm gibi geliyor Temmuz ortasına. Belki sen Ankaraya geldiğinde ben çıkıyor olurum. Dikilide görüşmek üzere... Bu arada aynı rota olması iyi oldu. Resim çekmeme gerek kalmayacak hehehe

TLGYLDZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga yıldız
    Eczacı teknısyenı
     REGAL RAPTOR 250 CC
     Manisa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sevgılı aytac abııı yol guzergahını gordum eğer yolun hafat sonu bu sekılde benım bulunduğum kırkağaç bolgesı tarafına dusuerse sızınle bulusmak ve dıkılıye kadar eslık etmek ısterım bana ulasmak ıstersenız özelden mesaj atın haberleselım yolunuz acık olsun...bırlıktede bır cayımız muhabbetımız olsun..
    BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
    TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
    MANISA-KIRKAĞAÇ

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Haluk Altunbaş
    İngilizce Öğretmeni
     RR 250-9
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    aytaçcım yarın bana uğramadan geçmeyi aklından bile geçirme. bozuşuruz sonra. neyse ben seni bir telefonla rahatsız edeyim bakayım.
    DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS

Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)