makine sağlam da radar efsaneleri yüzünden BAlıkesir'e kadar 80'i geçmedim son son tokat yemeyelim diye. Balıkesir'den sonra 80'i birazcık geçtim
Her detayında keyifle saatlerce gülüp söyleşebileceğimiz, harika insanların katıldığı harika bir buluşma oldu. Katılan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim dostluklarını bizlerle paylaştıkları için. İyi ki raptorriders var, iyi ki raptorriders'ı oluşturan bu güzel insanlar var.
Dostluklar sanaldan sıyrıldığında daha da anlam kazanıyor.
Aytaç (matemmatik) kardeşime ayrı parantez açmadan geçemeyeceğim. Son gece tüm grup oturup sohbet ederken o muhteşem regaliyle yanımıza geldiği an, Dikili buluşmasında zirve enstantaneydi. Kardeşim Urfalardan yol yapa yapa gelmiş sırf bizlerin ellerini sıkmak, bizlerle tanışmak için. Tanıştık, o güzel sohbetine ortak olduk, çok mutlu olduk. Aytaç kardeşim, İstanbul'a geldiğinde unutma ki kocaman bir aile seni bekliyor olacak.
Balıkesir'den aileleriyle gelip bizlere katılan Ali ve Sebahattin abilerime, değerli eşlerine, Sebahattin abimizin güzel kızlarına ne kadar teşekkür etsek azdır.
Dikili adı konduğundan beri bu buluşma için mesaisinden feragat edip bizleri evsahibi olarak ağırlama sorumluluğu üstlenen, eşiyle birlikte bizlere katılan çok güzel insan Hakkı kardeşime çok çok teşekkürler...
Bülent'le Dikili'ye geldiğimiz ilk günün sabahı taa İzmir'lerden gelip bize hoşgeldin deme nezaketinde bulunan Ahmet (trapezus) kardeşime çok çok teşekkürler...
Forumda birbirimizi tanıdığımız ancak yüz yüze yeni tanışabildiğimiz Jashua, Volkan, schakal kardeşlerimin gösterdiği içtenliğe, samimiyete çok teşekkür ederim...
veeee İstanbul tayfası, yani arıza tayfa... söyleyecek birşey bulamadım, sadece şunu söyleyeyim, sizlerle fizana yol yaparım (molalarda fazla oyalanmadan ama)...
Katılmak isteyip de katılamayan arkadaşlar geziyi kaçırdık diye üzülmesin, aynı hızla gezi ve buluşmalara devam...
Sizlerle dost olmak benim için büyük bir şans...

BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)
makine sağlam da radar efsaneleri yüzünden BAlıkesir'e kadar 80'i geçmedim son son tokat yemeyelim diye. Balıkesir'den sonra 80'i birazcık geçtim 

kimse sürmesin yaw..