Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573

Üyeliklerini sildirmek istiyenler

Arkadaşlar bu topikte üyeliğini sildirmek istiyenler haklı nedeni ile birlikte yazarsa üyelikleri silinecektir.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dikilinin denizi berbatmış, denizde ayağıma deniz kestanesi battı...

Atmin beni sahilde kovaladı, karizma yerlere saçıldı...

konserde Aslıhan bize Raptor Days dedi...

böyle seviyesiz ortamlarda bulunmak Salon Raptorcusu çizgimi zedeliyor

beni silin kardeşim...

İmza: Takım Elbiseli Regalci...
    haydi çocuklar motora

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    dıkılı de bensız eglenen bensız denıze gırıp konserde cılgınlar gıbı eglenen ınsanlarla bır arada olamam...
    benı sılın...
    Konu foreman tarafından (30.June.2008 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı foreman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dıkılı de bensız eglenen bensız denıze gırıp konserde cılgınlar gıbı eglenen ınsanlarla bır arada olamam...
    benı sılın...
    yuuu hem geziye gelmeyip, bide gidenlere çamur atanlarla ben aynı benzini bile tüketmem...
    Raptoruma LPG takıcam yarın...
    beni bidaa silin kardeşim...
    haydi çocuklar motora

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı BULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yuuu hem geziye gelmeyip, bide gidenlere çamur atanlarla ben aynı benzini bile tüketmem...
    Raptoruma LPG takıcam yarın...
    beni bidaa silin kardeşim...

2/12 telsız kanalından yayın yapan foreman a bulo harıc cevap veren tum su ıstasyonlarına tupculere ve seyyar yakıt tankerlerıne tesekkur ederim...
    bu sıteden bı allahın kulu ıle konusamadıgım ıcın uyelıgımın once '''ÖZEL ÜYE''' yapılmasını daha sonrada sılınmesını ıstıyorum...
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Denizköyde bana nohutlu pilavın dibi kaldı, herkese yetsin diye teyzem az porsiyon verdi. Bu haksızlığa daha fazla tahammül edemeyecem. Beni de silin kardeşim...
    yol yapalım yol

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denizköyde bana nohutlu pilavın dibi kaldı, herkese yetsin diye teyzem az porsiyon verdi. Bu haksızlığa daha fazla tahammül edemeyecem. Beni de silin kardeşim...
    evet yaa onu unutmuşum
    Hakkı pilavı tabak tabak götürdü
    bizde kalanlarla yetindik...
    bizimde bi şanımız bi namımız var bu yemek işinde
    bu saygısızlığa katlanmam mümkün değil...

yönetim görevini yapsın...
    Hakkıyı silin kardeşim...
    haydi çocuklar motora

chopell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chopell
    Tıp
     Honda CBF 150 ADVENTURE :)
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    en iyi ve ucuz balığın ankarada olduğuna inanmadığınız için sizinle bir dakika daha aynı sanalın havasını solumak istemiyorum .. silin beni.. [smilie=greencolorz:

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cevabı yazmakta geciktiğim için kusura bakmayın. Mutfak da yemek yapıyordum ve arkadaş siteyi dolaşarak bana özelden gelen mesajları okudu. Şİmdi gelip cevap yazsam kaptırıp yemeği yakacağım. Bu da pireye kızıp yorgan yakmaya benzeyecek. İyisi mi işleri kendi haline bırakayım dedim. Aslında gene yazmayacaktım ama baktım işler iyice kopuyor. Özelden yazarak görüşme için tel numaramı istemeni de anlayabilmiş değilim. Yoksa fan clubın fanı arıza mı yaptı? En son gördüğümde şifresi giriliyordu ve hem ev hem de iş telefonum mevcuttu. Evett... Arkadaşlar başlığın hakkını vermiş. Böyle başlığa böyle gerekçeler uygun olmuş. Ancak müneccim olmam ve adminin içinden geçenleri bilmem nedeniyle bu başlığı ciddi maksatla açtığını anlayıp hemen beni silin diyorum. Ha? Haklı gerekçe mi? Bu başlığın altındaki ilk mesaj bile bence haklı gerekçedir. Yani gözünün üstünde kaşın var desem beni silmeyecek misin? Üye olurken üye yapmak senin kontrolünde ise üyelikten ayrılmak da üyelerin tercihleridir ve ne kimseye haklı gerekçe sunmak zorundadırlar ne de burada kimsenin pozisyonu kimseyi yargılamaya, haklı haksız görmeye uygun değildir. Kayıt olurken de etim de kemiğim de sizindir attığım mesajlar da koyduğum resimler de sitenin malıdır, üyeliğimi silmeye ancak admin karar verir diye de birşey imzaladığımı hatırlamıyorum. Belki o anda düşünerek yazılmadı ancak beni düşüncesizlikle suçlayanın bunu düşünmesi gerekmez mi? Bu ilk mesaj Ankara gurubunda yazdığım tespitimi doğrulamaz mı? Her ne kadar bunu kişisel ortama çekmeye çalışsan da orada yazdığım kişisel değildir. Ortak alana atılmış mesaja yazılan cevabi mesaj geneli içemelidir; kişisel kaygı veya duygularla kimseye cevap yazmadım. Eğer kişisel olduğunu düşünerek tepki gösterecek olsaydım Tosya gezisi ile ilgili beyan ettiğim bir fikrime karşın bir sürü laga luganı dinlemektense çeker giderdim. (ki bunun sebebi de yine senin desteksiz birşekilde yazdığın "...SARIKAYALAR A.Ş. , MOTO JUNİOR VE HİTİT MOTOR KLÜBÜ tarafından düzenlenecek olan HİTİT MOTOR - RAPTOR RİDERS Şenliği.... " ile Sarıkayaların düzenlediğini iddia etmen olmuştur hatırlarsan. Sonra da ne alakası var diye sayfalarca işi uzatıp uslubunu düzeltmeye çalışan Müslüm abiye ve Emrah komutana da ısrarla direnmiştin). Ya da her işi rakı sohbetine çevirdiğinizin yanlış olduğunu size kendi yönetmeliğinizden alıntı yaparak anlatmaya çalıştığımda işi dine imana şuna buna çekerek nerdeyse beni suçlu duruma düşürmeye kalktığınızda da çekip gidebilirdim. Olmadı yazdığın bir fıkraya başkaları da fıkra eklemişken ben de eklemiştim ve yazdığım fıkra "silinmişti" sanki ağanın fıkrası üzerine fıkra olmaz dercesine ve hiçbir açıklama yapmaksızın... Bana edilen hataları biryere kadar tolere edebilirim ama kendimden çok başkalarını düşündüğüm için diğerlerine yapılan hatalar daha küçük bile olsa beni daha çok etkiler. Yine hatırlarsan ilk defa üyelikten çıkmayı düşünmem de yine Müslüm abiyi banlamanız yüzünden olmuştu. Mesajlarımın çoğunu "1." ya çevirmek bayağı vaktimi almıştı. Ankara gurubu altında yaptığım tespit de sadece yersiz kullanılmış bir atasözünden yola çıkılarak yapılmamıştır. Ben RR buluşması başlığı altında atıfta bulunduğun aranızı bozmaya çalışan Allah'ın ateşiyle yakacağı kişi olduğumu da zannetmiyorum. Her bir olaya ayrı ayrı bakıldığında münferit hatalar gibi gözükse de geriye çekilip bakıldığında bunun bir politika haline geldiği açık. Anlayacağın dilden konuşmak gerekirse...
    Hani belki yaşının yetmediği GWbasic dilinin programlamada kullanıldığı vakitlerde bir Rnd (yada benzer) fonksiyonu vardı (ki eminim şimdi her programlama dilinde mevcuttur) rastgele sayılar üretirdi. Çıkan sayılara tek tek bakıldığında rastgele sayılar gibi de gözükse de bu sayılar ekran piksellerinin koordinatları olarak kullanıldığında ve bu pixeller yakıldığında aslında bunların hep aynı seriden ayncak rastgele seçilmiş sayılar olduğu ekranda bu noktaların bir çizgi oluşturduğu anlaşılırdı. Şimdi gerçekten de farklı diğer seriden gelenlerden tamamen bağımsız bir sayı elde etmek için bu seriyi değiştirmek gerekir ve bunun için de randomize fonksiyonu kullanılırdı. Programlama bilmeyenler için anlaşılmaz bir analoji olsa da eminim admin ne demek istediğimi anlamıştır. Şimdi gelelim rastgele alınan ama yanyana konulduğunda hepsi aynı çizgiye düşen münferit gibi gözükse de olmayan hatalar;
    1- Ciddi başlıkların bile geyiğe çevrilmesine ses çıkarılmaz. Uyarılmadan bu hatalar kendiliğinden düzeltilmez. Bazen uyaranlar suçlu olur. Aşağıdaki linke baktığınızda
    http://www.google.com.tr/search?hl=t...a=lr%3Dlang_tr
    sondan 2. sırada Kawasaki En 500 ilanı görürsünüz sayfamızda yayınlanmış ve o ilanı ne hale getirdiğinizi hatırlayın. Bunu yapanı kınamıyorum. Ancak onun hatasının zamanında ve uslübünde düzeltilmemesi yönetimin hatasıdır.

2- Mesajlar haklı da olsa gerekçe gösterilmeden silinir. Haksızca silinenlerin sayısı fazladır. Eğer olayda iki taraf varsa haklı haksız her iki tarafında mesajları silinerek olay örtbas edilmeye çalışılır. Halbuki konu orada halledilmediği için bu daha derin yaralar bırakır. Olması gereken haksız olanın mesajını silmek ve gerekçe göstermektir. Böylelikle bir yanlış olduğunda bu yanlışı düzelten bir yönetimin olduğu izlenimi verilir. Aksi takdirde düğümü İskender yöntemiyle çözmeye kalkarsan bu ipleri koparır.. Ha bu çok mu zor? Öyleyse 2 kişilik yönetimimiz var diye ağlamayın. Sayınızı çoğaltın. Ya da aldığınız üyelere dikkat edin. "Quantity" ile "Quality" aynı şeyler değildir. Üye sayısının çokluğu bizi bir numara yapmaz hitimizi artırmaz.
    3- Kadir şinaslık, saygı yoktur, fevri hareket çoktur. Bu konuyu fazla açmadan Emrah komutan ve müslim abi diyorum. Eğer 2. buluşma birincisinin yakınından bile geçmiyorsa bunun hatasını kendinizde arayın. 1. sine hastalandığım için gelememiştim. İyi ki de gelememişim. 1. den sonra 2. görmek içimi iyice sızlatırdı. Ankara gelmedi, pekala İstanbul'dan kaç kişi geldi? Niye sanki Ankara toplanıp karar almış gibi atıp tutuyorsunuz. Zannediyor musunuz Aksu abi bizi dizinin dibine toplayıp şunu yapın bunu yapın diyor. Bırakın artık bu paronayayı biraz kendinize bakın.
    4- Liderlik/yöneticilik vasıf gerektirir. Yılların birikimini gerektirir. Ancak bizim Türkler'le Amarikan zencilerin bir ortak noktası varsa ikisinin en düşük vasıflısına bir yetki verdiğinde kendini kral hisseder. Gettoda yaşayan zencinin eline biber gazı verip bekçi yap bak gör o zaman ne ahkam keser. Zannedersin SWAT. Bizdeki yöneticilik anlayışı ile aynı. "Ben yaptım oldu" ile iş olmaz. En azından uyarıları dikkate alın. Yok. En ufak uyarıda bile hemen savunmaya geçilir. Ne yani? İnsan birkez de haksız olmaz yanlış yapmaz mı? İnsan hata yapar diyorsunuz da bir kez tamam şunda hatalıyız şöyle olsun dediğinizi duymadım. Genelden hata yapılır edilir diyorsunuz da şimdiye kadar kaç hatayı sahiplendiniz? Sanki benim dünya-ahret görüşüm Müslim abininkinyle aynı mı? Belki taban tabana zıt. Ama kaç kere polemiğe girdik? Hatırladığım bir mesajına cevap yadığım o da uzatmadan bıraktı. Ne ben ona ne de o bana saygıda kusur etmedi. Herkes hergün polemik malzemesi ortaya atarken kimsenin sesi çıkmadı o birşey deyince silin, polemik yapıyor banlayın. Silerek banlayarak sorunları çözemessiniz. Gidenler gelmez. Ha ben giderim başkası gelir. raptorriders gider yamazakiriders gelir. Ankara gider İzmir gelir. Ama dostluklar sürer. Site buna sadece araç olmalı amaç olmamalıdır. Eğer araç olmuyorsa sebebi vücudu da ortadan kalkmış demektir.

Bunlar birkez iki kez bana veya şuna yapılan şeyler değil. Artık bunlar birleştiğinde yönetimin (ve kankalarının) çizgisi ortaya çıkıyor ki benim çizgimle uyuşmuyor. Şimdi yukarıdakileri sebep gösterip beni silin diyebilirdim ancak bu başlığın ilk mesajını kaale almak onu onurlandırmak olacağından demiyorum. Sadece gözünün üstünde kaşın var beni sil, mesajlarımı ve resimlerimi de sil diyorum, polemiğe girmiyorum. Buluştuğumuzda biz gene beraber oluruz bizimle olanlarla. Olmayanlar da sağlıcakla kalsın.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Ahmet kardeşim, uzun yazını enine boyuna okudum. Ne yalan söyleyeyim, benim sitede bulunuş amacım ile ilgili tek satıra rastlamadım. <O</O

Şu motosiklet olayı asıl felsefesine hiç dokunmadan nasıl bu kadar boyutlandırılır, nasıl bu kadar cümle üst üste yazılır seni ciddi anlamda tebrik ediyorum. Yazdıklarının neredeyse tamamı geçmiş dönem ile ilgili yaşanan senin gördüğün olumsuzluklarla ilgili.

Sevgili Ahmet kardeşim, geçmişte yaşananlar olmuş geçmiş, belki karşılıklı hatalar yapılmış. Geçmişle yaşamanın kime ne faydası var. Eğer amaç geçmişten ders almak ise seninle Kartalkaya’da bir araya geldik, çekip kenara konuşsaydın bizimle. Bazı insanlar sanalda kendini daha iyi ifade eder, o yüzden mi klavyede çözüm arıyorsun? Kendi kendine bir şeylere sinirleniyorsun, tepki veriyorsun, yazdığın mesajlarda da bu tarzın gayet net anlaşılıyor. Bir kere karşı karşıya gelip konuşmadık, keşke konuşsaydık.
    <O
    Nicelik değil nitelik demişsin. Nitelik görecelidir. Siteye üye alımı nasıl olmalı? Seviye tespit sınavı mı yapmalıyız? Referanslı mı olmalı? Kimin referansına nasıl güveneceğiz? Siteye kendini uygun hissetmeyen zaten yazmayı bırakıyor, uygun olmadığı hissedilen üye ise yönetimce uyarılıyor, gerekirse şifresi iptal oluyor. Senin uzaktan sallayıp durduğun yönetim nelerle uğraşıyor bunu senin tahmin edebileceğini sanmam. Geçen gün yeni üyelerden biri bana özelden mesaj atmış. Dediği aynen şu (özellikle bayan arkadaşlardan özür dileyerek yazıyorum) “Abi sitede hatun durumları nasıldır? Bir şey çıkar mı?” Ben de gerekli cevabı gerekli dille vererek şifresini iptal ediyorum tabii… Dengeyi bir şekilde kurmaya çalışıyoruz. Sitede yazanların çokluğundan şikayet etmek yerine buluşmalara gelen arkadaşlarla kurulu dostluklara paye verip sadece ama sadece ileriye baksanız ne siz sinir olursunuz ne de ortam gereksiz yere gerilir…

Site yönetimi için atıp tutarken başka sitelere de bakmanızı da öneririm. Moderatörler, Admin bunların site üyelerine yaklaşımlarını görüyorum ve insan insana bunu demez diyorum. <O</O
    <O</O

Kötü yöneticilikten, hatta vasıfsız kişilerin yöneticiliğinden dem vurmuşsun lunatic kardeşim. Buna cevap vermeyi dahi uygun görmüyorum. Benim hayat görüşüm, siyasi yaklaşımım kuralsızlıktan yanadır. Bunun terminolojik bir adı da var ama o ad farklı algılandığı için yazmak istemem. Ama bu, gerçek hayatta olduğu gibi bu site için de ütopya. Burada şahsi egoları tatmin için yöneticilik yapılmıyor. Bunun aksini düşünenlerin samimiyetinden şüphe ederim hatta etmem, samimiyetsiz bulurum. Yönetime talip olan varsa da buyursun, hemen görevlendirelim arkadaşı. Seve seve devretmeye hazırım…<O</O
    <O</O

Tekrar söylüyorum. Burada bulunuş amacımız günlük hayatın koşuşturmasından, gerginliğinden uzaklaşıp motosiklet ortak paydası altında dostluklar oluşturmak, kurulu dostlukları geliştirmektir. Site bunun için sadece bir araçtır, o kadar ciddiye alınması gerekmeyen bir araçtır. Benim için Raptorriders herhangi bir buluşmada motorumdan inip bir dostumun elini sıktığımda anlam kazanır. <O</O
    <O</O

Sevgiler, saygılar…<O</O
    Konu carvalho tarafından (01.July.2008 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
    yol yapalım yol

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)