| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD250E-9
Nevşehir
B Rh (+)Senin fikirlerin benim ticaret kafamla birleşirse bizim sırtımız yere gelmez be Bülent Abi. Gerçi senin sırtını yere getirebilecek bir pehlivan var mıdır ki??? Konu sen ve ben olunca sırtımız hiç yere gelmez artık.Komserim senle özelden görüşelim, daha ne fikirler var bende sen merak etme![]()
![]()
50 DH 038 REGAL RAPTOR
50 A 4816 HONDA VARADERO
regal raptor
mersin
0 Rh (+)Arkadaşlar içimde sizinle birlikte olamamanın burukluğu var..çok güzel olmuş..Ama yerel radyoda çalıştığım için izin alamadım...O kadarda hazırlanmıştım bir sürüde masraf ettim çadır aldım ama malesef olmadı...Bunun acısını artık ben tek yada birkaç arkadaşla mersinden çıkıp antalya ya bir gezi yapacam .....
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)daha bendeki fotolar gelecek..bekleyin..
![]()
:mrgreen:
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)E hadi gari,bayetleycek fotograflar.Gönderiverde bi bakalım.
Kendine iyi bak güzel kızım.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)ewet siz iki tekerli motorize tayfa güzel bi haftasonu güzel bir buluşmaydı son zamanlarda internete pek giremediğim için anca şimdi yazıyorum oraya gelen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum burada tek tek yazmak isterdim ama şimdi uzun sürer neyse bu güzel insanlarla heryere gitmeye hazırım eğer bir gün aranızdan biri CEHENNEMİN DİBİNE YOL BULDUM DERSE ben gelmeye hazırım BULL bülonun dediği gibi iyiki raptorum ver ve iyiki RAPTORRİDERS var sizleri seviyorum ve gelen gelemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Sebahattin fotolar için çok teşekkür ederim.Dün cevaplayamadım.Kusura bakma.Hepsi çok güzel ve bir tanesini massenger'ime avatar yaptım bile.Sağol varol
Değerli ailene çok selam kardeşim benim.
Chopell,o senin güzelliğinden canım benim!
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)