abi 2.5gb resim var. bugün düzenlemelerini yapıyom yarın sabahtan itibaren yayınlamaya başlıyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)abi 2.5gb resim var. bugün düzenlemelerini yapıyom yarın sabahtan itibaren yayınlamaya başlıyorum.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
daytona 250
istanbul
AB Rh (+)işe yarar BÜTÜN resimleri bekliyoruz![]()
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)gülay , haldun ve emir
sizin fotoları alım
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)rıza abim ben bugün gülaya bi cd yollamaya çalışıcam hemde içinde videolarda olacak senin kaçırdığın şeylerin videolarıgülaydan alırsın sen nasıl olsa istanbuldasınız
![]()
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Abi ne diyim ne anlatıyım ben size, arkadaşlar özet geçmişler zaten konuları, ama aramızda olmayanlar manevi anlamda çok şey kaybetti ve ben anladımki raptorriders ölüleri bile mezardan kaldırabilecek bir gurup artık, kopuk uçurtmalar gibi umarsızca eğlenebilen insan sürüsüyüz biz, festival içinde festival yaratabiliyor, 2 dakika somurtarak oturamıyoruz, yorgunluktan bitap düşmüş bedenlerimizle bile gecenin 4 üne kadar çekirgeler gibi zıplayıp naralar atıp danslar ederek dünyanın tüm kötülüklerini yok edebiliyoruz. Katılan tüm arkadaşlarımı yüreğime basarak öpüyorum, dehşet derecede eğlendik ve güldük, çene kaslarım hala ağırıyo benimvalla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın
FESTİVALLER BAHANE RAPTOR RIDERS'LAR ŞAHANE
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)bu güne kadar gezilere ve festivallere katılmamı engelleyen pek bi durum olmamıştı ve gitmek istediklerimin çoğuna gitmiştim. Ama bu sefer yalovayı kaçırdım. Elimde olmayan sebeplerden dolayı. meğer ne zor oluyormuş gitmek istediğin biyerde olamamak. Bundan sonra inşallah böyle terslikler olmazda hep beraber tadını çıkarırız.
foam party
:mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)