veesell taafunla bu sabah konuştuk. ders çalışıyo.
bana da görev verdi , türkiye haritası ve güzergah çıkartıyom printerden.
bi de karadenizde gezilcek yerlerle ilgili bilgi topluyom.
raaaaaatttt ol , her şey yolunda![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)veesell taafunla bu sabah konuştuk. ders çalışıyo.
bana da görev verdi , türkiye haritası ve güzergah çıkartıyom printerden.
bi de karadenizde gezilcek yerlerle ilgili bilgi topluyom.
raaaaaatttt ol , her şey yolunda![]()
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)gülaycım sen haritalarla uğraşma al bak ben sana km leriyle beraber çıkardım.
istanbul-zonguldak 333km
zonguldak-sinop 347km
sinop-ordu 314km
ordu-trabzon 177km
trabzon-sarp 182km
istanbul-artvin sarp 1353km (bu harita daha iyi oldu)
istanbul-kocaeli-sakarya-düzce-zonguldak-bartın-kastamonu-sinop-samsun-ordu-giresun-trabzon-rize-artvin min 14 il![]()
Konu jashuaa tarafından (29.July.2008 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)bu ne ya, uluslararası yolculuğa çıkıyos sandımdı :mrgreen:
valla iyi program ama ben her defsında elimde bunları açıp kaç km diye bakmak için bana bi de pano yapmanız laazımm![]()
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)veysel sen dönüşü nasıl planlıyorsun
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)selam arkadaşlar sizlere önerim tosya yolunda direk samsuna hareket edin... yada edelim..okan abi bizi davul zurna karsılar)orda 1 gece kalınır sonra görmek istersenz sinop hemen yada dönüş yolunda harika olur...sonrasa hep sahil ünye camlıkta kahvaltı bolaman virajları arkadaşlar mükemmel et balık köfte ne ararsanız var deniz harika...sonra ordu..orda parajütle atlama sansımız var harika...ya hepsini anlatsak sığmaz da sığmaz harika bir gezi olacak eminim..bende aranızda olmak isterim ama zonguldak yolu cok yorucu olacaktır boyabat kaytomonu vb..asıl karadeniz sinoptan başlar artvin hopaya kadar gider...ben eğer direk samsun üzerinden giderseiniz sizinle yol yapmak harika olur...aksi taktirde ben ve motorum yanlız kovboy bang bang takılıcaz...
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)bi dakka bi dakka alex abi sende mi geliyorsun :D:D:D abi bence kastamonu tarafından doğru gelin boyabatta sizi görebilirim belki ben ayın 5 inden 8 ine kadar boyabatta olacam sinop merkesde görüşemeyebiliris benim hala oğlu evleniyorda köyde düğün yapacaklarmış onlarla olacam ben 5 inde bilmiyorum siz ne zamanlar bu taraflarda olursunuz ama neyse ararım ben siziya bence kastamonu üzerinden boyabat boyabattan doğru sinop sinopdan gerze samsun ordu die gidin derim ben genede siz bilirsiniz büyüklerin işine karışmak olmaz :D sen gelionda haber vermion demi alex abi :d
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)murat abi bizle gelmeni inan çok isterim. ne kadar kalabalık olursa o kadar keyifli olacağı kanısındayım.
haluk abi benim dönüş yolu büyük ihtimal artvinden gülaylarla geri dönücek gibiyim.
tayfunum zabitim sözüm sana. şimdi kafile lideri olarak artık malzeme hazırlıklarına başlasak. kimde ne var ne getirecek olmazsa olmazlar neler bunları bi yazıp dökelim. mesela herkesin tava çaydanlık getirmesine gerek yok. ufak bi kamp tüpü olmazsa olmaz. tüpü olan varmı yoksa yeni mi alacağız. bu gibi şeyleri tam çıkış zamanını, az çok kesinleşmiş rotayı ne gün nerde olacağımızı yavaş yavaş konuşalım derim ben. şahsen zaman yaklaştıkca heyecan basıyo beni. mesela bugün şişme yatak aldım ama pompa almadım. kamp ocaklarına baktım koçtaşda sadece kafası 25 milyon kartuşu dahil değil filan. amma uzun uzun yazdım yaa biri beni durdursun![]()
yok
Türkiye
0 Rh (+)buna çok üzüldüm honey zevkli bir tatil yapacaktık hani artvin den beraber döncektik. hani sen demiştin, benim farlar iyi aydınlatıyor senin bir şey yaptırmana gerek yok. Neyse başka sefere beraber gezeriz. Takma kafanı
yok
Türkiye
0 Rh (+)veysel ben yarın koçtaş tan tüp kafası alacağım kartuşlarıda aranızda paylaşın bir kaç tane alın okey mi güzelim, tayfun gözüm birşeyler yaz. lütfen
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)haldunum şeker parem sen yarın kafayı al. sonra bana küçük boymu büyük boymu ebatını söyle bende ona göre kartuş alayım. sizde hava yatağı varmı mat mı kullanacaksınız??. hava yatagı varsa pompa varmı :mrgreen:
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)